KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

POLİS KAÇAK GÖÇMENLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!

ASAYİŞ 02.11.2023 - 18:42, Güncelleme: 02.11.2023 - 19:09
 

POLİS KAÇAK GÖÇMENLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!

Kocaeli'de polis ekiplerince yapılan operasyonda 12 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili bir şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzensiz göçle ilgili çalışma başlatıldı.  Polis ekiplerince dün Körfez, Gölcük ve İzmit ilçesinde yapılan operasyonda 12 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, sınır dışı edilmek için Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili ise J.A. gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli'de polis ekiplerince yapılan operasyonda 12 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili bir şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzensiz göçle ilgili çalışma başlatıldı. 

Polis ekiplerince dün Körfez, Gölcük ve İzmit ilçesinde yapılan operasyonda 12 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, sınır dışı edilmek için Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili ise J.A. gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.