KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

RECEP DURUL HASTANEYE KALDIRILDI! GÜRSEL'LE DEVAM KARARI!

KOCAELİ 06.05.2024 - 22:33, Güncelleme: 06.05.2024 - 23:05
 

RECEP DURUL HASTANEYE KALDIRILDI! GÜRSEL'LE DEVAM KARARI!

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, bu akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonrası rahatsızlandı.

Kocaelispor’da bu akşam Recep Durul Başkanlığında, Kocaelispor yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda Recep Durul rahatsızlık geçirdi.  Durul eve gittikten sonra durumunun devam etmesi sonrası hastaneye gitti. Strese bağlı bir rahatsızlık geçiren Recep Durul’a hastanede serum tedavisi uygulanırken durumunun iyi olduğu belirtildi. TEKNİK DİREKTÖR GÜRSEL'LE DEVAM Bodrum FK karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet ve oynanan oyundan sonra tepkilerin odağında Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel yer almıştı. Tepkilerden sonra Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde toplantı yapmak üzere bir araya geldiler. Toplantıda Mustafa Gürsel’in performansı değerlendirilirken, sezonun geri kalanında Gürsel ile yola devam etme kararı alındı. Hem Sakaryaspor maçında hem de play-off’ta Kocaelispor’un başında Mustafa Gürsel olacak. Öte yandan Mustafa Gürsel'in  Bodrum maçındaki kötü performansın sebepleri ve Sakarya maçıyla alakalı düşüncelerini aktaracağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Kocaelispor’un başında şu ana kadar 10 maça çıkan Gürsel, bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak başarısız bir performans gösterdi.
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, bu akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonrası rahatsızlandı.

Kocaelispor’da bu akşam Recep Durul Başkanlığında, Kocaelispor yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda Recep Durul rahatsızlık geçirdi.  Durul eve gittikten sonra durumunun devam etmesi sonrası hastaneye gitti. Strese bağlı bir rahatsızlık geçiren Recep Durul’a hastanede serum tedavisi uygulanırken durumunun iyi olduğu belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR GÜRSEL'LE DEVAM

Bodrum FK karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet ve oynanan oyundan sonra tepkilerin odağında Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel yer almıştı. Tepkilerden sonra Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde toplantı yapmak üzere bir araya geldiler.

Toplantıda Mustafa Gürsel’in performansı değerlendirilirken, sezonun geri kalanında Gürsel ile yola devam etme kararı alındı. Hem Sakaryaspor maçında hem de play-off’ta Kocaelispor’un başında Mustafa Gürsel olacak. Öte yandan Mustafa Gürsel'in  Bodrum maçındaki kötü performansın sebepleri ve Sakarya maçıyla alakalı düşüncelerini aktaracağı bir basın toplantısı düzenlenecek.

Kocaelispor’un başında şu ana kadar 10 maça çıkan Gürsel, bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak başarısız bir performans gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.