LASTİK İŞ yılbaşı

ŞAHİN ÖZTÜRK TUTUKLANDI !

ASAYİŞ 28.11.2021 - 16:39, Güncelleme: 28.11.2021 - 17:39
 

ŞAHİN ÖZTÜRK TUTUKLANDI !

Önceki akşam İzmit merkezinde bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vuran Şahin Öztürk ve Erdi adındaki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Önceki akşam İzmit merkezinde bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vuran Şahin Öztürk ve Erdi adındaki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra T Tipi Cezaevine gönderildiler. Adam öldürmeye teşebbüsten Şahin Öztürk ve yanında bulunan Erdi adındaki kişi adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. Önceki akşam meydana gelen olayda Oktay Öztürk’ün oğlu olan Şahin Öztürk ve yanında bulunan Erdi adlı kişi ile beraber İzmit merkezindeki bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vurarak yaralamıştı. Vücuduna dört kurşun isabet eden Mehmet Karslı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Burada polise ifade veren Mehmet Karslı’nın Şahin Öztürk’ün kendisini öldürmek için ateş ettiğini söylediği öğrenildi.
Önceki akşam İzmit merkezinde bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vuran Şahin Öztürk ve Erdi adındaki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Önceki akşam İzmit merkezinde bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vuran Şahin Öztürk ve Erdi adındaki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra T Tipi Cezaevine gönderildiler.

Adam öldürmeye teşebbüsten

Şahin Öztürk ve yanında bulunan Erdi adındaki kişi adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. Önceki akşam meydana gelen olayda Oktay Öztürk’ün oğlu olan Şahin Öztürk ve yanında bulunan Erdi adlı kişi ile beraber İzmit merkezindeki bir evde Mehmet Karslı’yı silahla vurarak yaralamıştı. Vücuduna dört kurşun isabet eden Mehmet Karslı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Burada polise ifade veren Mehmet Karslı’nın Şahin Öztürk’ün kendisini öldürmek için ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.