LASTİK İŞ yılbaşı

SAHTE OTURMA İZNİ DÜZENLEYEN ŞEBEKEYE ŞOK BASKIN!

ASAYİŞ 17.10.2023 - 17:27, Güncelleme: 17.10.2023 - 17:48
 

SAHTE OTURMA İZNİ DÜZENLEYEN ŞEBEKEYE ŞOK BASKIN!

Kocaeli'nde, yabancı uyruklu kişilere sahte belgelerle oturma veya çalışma izni sağladığı ileri sürülen şebekeye polis tarafından baskın düzenlendi.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber Yürütülen bir soruşturma çerçevesinde harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM şubesine bağlı ekipler, yabancı uyruklu şahıslara usülsüz ve sahte belgelerle il genelinde geçici ikamet çıkarılması faaliyetlerinde bulunan şüpheli şahıslar hakkında çalışmalar başlattı. "Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan 13 şüpheli şahsın birlikte hareket ederek sahte kira sözleşmeleri düzenlemek suretiyle yabancı uyruklu şahıslara geçici ikamet belgesi temin ettikleri tespit edildi. EŞ ZAMANLI OPERASYON Bugün düzenlenen eşzamanlı operasyonda 13 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda suça konu çok sayıda evrak ele geçirildi. Soruşturma kapsamında usulsüz ikamet verilmesine aracı olan ve ikametini kullandıran toplam 53 şahsa yönelik adli ve idari işlemler emniyette devam ediyor. 
Kocaeli'nde, yabancı uyruklu kişilere sahte belgelerle oturma veya çalışma izni sağladığı ileri sürülen şebekeye polis tarafından baskın düzenlendi.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber

Yürütülen bir soruşturma çerçevesinde harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM şubesine bağlı ekipler, yabancı uyruklu şahıslara usülsüz ve sahte belgelerle il genelinde geçici ikamet çıkarılması faaliyetlerinde bulunan şüpheli şahıslar hakkında çalışmalar başlattı.

"Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan 13 şüpheli şahsın birlikte hareket ederek sahte kira sözleşmeleri düzenlemek suretiyle yabancı uyruklu şahıslara geçici ikamet belgesi temin ettikleri tespit edildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bugün düzenlenen eşzamanlı operasyonda 13 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda suça konu çok sayıda evrak ele geçirildi. Soruşturma kapsamında usulsüz ikamet verilmesine aracı olan ve ikametini kullandıran toplam 53 şahsa yönelik adli ve idari işlemler emniyette devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.