LASTİK İŞ yılbaşı

SALİH ÇAKIROĞLU BAŞHEKİM YARDIMCISI OLDU

SAĞLIK 28.07.2023 - 09:53, Güncelleme: 28.07.2023 - 09:53
 

SALİH ÇAKIROĞLU BAŞHEKİM YARDIMCISI OLDU

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine ataması gerçekleşen enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu Başhekim yardımcısı olarak göreve başladı.

Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu 8 Temmuz 2011 yılında samsun 19 Mayıs üniversitesinde Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra ilk görev yeri Altınova toplum sağlık merkezinde göreve başladı. Ardından Kocaeli üniversitesi Tıp fakültesinde uzmanlık eğitimini aldı. Uzmanlık eğitimini 16 Ekim 2017 yılında tamamladı. 2018 2019 yılları arasında Diyarbakır ili Silvan ilçesi Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2019 2023 tarihleri arasında Derince Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yaptı. Önceki gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanan uzman Dr. Salih Çakıroğlu Başhekim yardımcısı olarak göreve başladı.  Dr. Çakıroğlu; “halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı yaparken, hastanede bulunan tüm sağlık ekiplerimizle birlikte halkımıza en iyi hizmeti vereceğimizi inanıyorum. Kısa bir açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sertan Acar; “hastanemizde biz sağlık ekipleri olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu ekibimize dahil olan değerli Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu ile birlikte halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğimize gönülden inanıyorum” dedi. Fahri Haner
Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine ataması gerçekleşen enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu Başhekim yardımcısı olarak göreve başladı.

Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu 8 Temmuz 2011 yılında samsun 19 Mayıs üniversitesinde Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra ilk görev yeri Altınova toplum sağlık merkezinde göreve başladı. Ardından Kocaeli üniversitesi Tıp fakültesinde uzmanlık eğitimini aldı. Uzmanlık eğitimini 16 Ekim 2017 yılında tamamladı. 2018 2019 yılları arasında Diyarbakır ili Silvan ilçesi Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2019 2023 tarihleri arasında Derince Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yaptı. Önceki gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanan uzman Dr. Salih Çakıroğlu Başhekim yardımcısı olarak göreve başladı. 

Dr. Çakıroğlu; “halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı yaparken, hastanede bulunan tüm sağlık ekiplerimizle birlikte halkımıza en iyi hizmeti vereceğimizi inanıyorum.

Kısa bir açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sertan Acar; “hastanemizde biz sağlık ekipleri olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu ekibimize dahil olan değerli Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Salih Çakıroğlu ile birlikte halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.