KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ŞANBAZ YILDIZ'A SON GÖREV!

SİYASET 14.08.2023 - 17:33, Güncelleme: 14.08.2023 - 19:54
 

ŞANBAZ YILDIZ'A SON GÖREV!

Dün, Yahyakaptan’daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Şanbaz Yıldız’ın ölümü kent siyasetini yasa boğarken taziyeler de adeta yağmur oldu.

60 yaşında hayatını kaybeden İyi Parti Kocaeli eski il başkanı Şanbaz Yıldız’ın vefatının ardından cenazesi Yahya Kaptan’da bulunan evine getirildi. Kent siyasetinin taziye için beklediği evde, cenazenin gelmesinin ardından Şanbaz Yıldız için helallik alındı. AKŞENER DE GELDİ Şanbaz Yıldız’ın cenazesi, evinde alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Yahya Kaptan Merkez Camiine getirildi. Cenaze namazı öncesinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de cenaze namazının kılınacağı camiye giriş yaptı. Şanbaz Yıldız’ın ailesine başsağlığı dileyen Akşener, partililerle selamlaştıktan sonra kendisine ayrılan alana oturdu. Yıldız’ın ailesine destek olmak isteyen protokolü cenaze törenine akın etti. Cenazede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, Kocaeli Başkanı Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yardımcısı Yaşar Kardaş, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İl eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri, ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ve işinsanları, Yıldız’ın çok sayıda seveni yer aldı. Cenaze namazı sonrası duygularını paylaşan Meral Akşener Yıldız'ın saygı timsali bir insan olduğunu belirterek şunları ifade etti; “Şanbaz Yıldız benim çok eski tanıdığım biri ben Kocaelili’yim biliyorsunuz. Nerdeyse abimin il başkanlığı döneminden tanıtıldığım insanlardan biri. Ailesini, çoluğunu çocuğunu tanırım dolayısıyla bir siyasi arkadaşlığın, dostluğun ötesinde. Kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum birincisi bu. İkincisi bir dava arkadaşımı, il başkanımızı kaybettik. Yeri çok zor doldurulacak bir arkadaşımızı kaybettik. Son derece fedakar insanları kırmayan, incitmeyen saygı gösteren, saygı timsali bir insandı. Allah mekanını cennet etsin inşallah cennette buluştursun. Gerçekten yeri zor dolacak bir kardeşim”  Yıldız, Yahya Kaptan Merkez Camii'nde ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.         
Dün, Yahyakaptan’daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Şanbaz Yıldız’ın ölümü kent siyasetini yasa boğarken taziyeler de adeta yağmur oldu.

60 yaşında hayatını kaybeden İyi Parti Kocaeli eski il başkanı Şanbaz Yıldız’ın vefatının ardından cenazesi Yahya Kaptan’da bulunan evine getirildi. Kent siyasetinin taziye için beklediği evde, cenazenin gelmesinin ardından Şanbaz Yıldız için helallik alındı.

AKŞENER DE GELDİ

Şanbaz Yıldız’ın cenazesi, evinde alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Yahya Kaptan Merkez Camiine getirildi. Cenaze namazı öncesinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de cenaze namazının kılınacağı camiye giriş yaptı. Şanbaz Yıldız’ın ailesine başsağlığı dileyen Akşener, partililerle selamlaştıktan sonra kendisine ayrılan alana oturdu.

Yıldız’ın ailesine destek olmak isteyen protokolü cenaze törenine akın etti.

Cenazede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, Kocaeli Başkanı Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yardımcısı Yaşar Kardaş, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İl eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri, ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ve işinsanları, Yıldız’ın çok sayıda seveni yer aldı.

Cenaze namazı sonrası duygularını paylaşan Meral Akşener Yıldız'ın saygı timsali bir insan olduğunu belirterek şunları ifade etti; “Şanbaz Yıldız benim çok eski tanıdığım biri ben Kocaelili’yim biliyorsunuz. Nerdeyse abimin il başkanlığı döneminden tanıtıldığım insanlardan biri. Ailesini, çoluğunu çocuğunu tanırım dolayısıyla bir siyasi arkadaşlığın, dostluğun ötesinde. Kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum birincisi bu. İkincisi bir dava arkadaşımı, il başkanımızı kaybettik. Yeri çok zor doldurulacak bir arkadaşımızı kaybettik. Son derece fedakar insanları kırmayan, incitmeyen saygı gösteren, saygı timsali bir insandı. Allah mekanını cennet etsin inşallah cennette buluştursun. Gerçekten yeri zor dolacak bir kardeşim” 

Yıldız, Yahya Kaptan Merkez Camii'nde ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.