LASTİK İŞ yılbaşı

SARI: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

İZMİT 05.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 05.10.2022 - 15:00
 

SARI: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetimi İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneğini (İKM) ziyaret etti. Ziyaret sonrası Lastik İş Yöneticileri ve İKM Yöneticileri esnaf ziyareti yaptı Ziyarette Genel Başkan Sarı ve İKM Başkanı Murat Öztürk ve yönetimi İzmit Fethiye Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Sarı ziyarette İzmit Belediyesi tarafından yapılan Fethiye Caddesi ile ilgili bilgi aldı. Düzenlenen programa Sarı ve Öztürk’ün ile yönetimlerinin yanı sıra DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Lastik-İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray ve yönetimi katıldı.

  “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ” Öztalay Pasajı’nda esnafa yönelik açıklamalarda bulunan Lastik-iş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, “Bugün esnafımızı dolaşalım ve kentimize bir soluk olsun dedik. Bu ziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte başka arkadaşlara da vesile olur. Fethiye Caddesi, İzmit’in en işlek ve en önemli caddelerinden birisi. Fethiye Caddesi deyince İzmit akla gelir. Sıkıntılar yaşandı, pandemi yaşandı, sokağın yapılması ile alakalı esnafımızın mağduriyeti söz konusu. Esnaf kiralar konusunda büyük sorunlar olduğunu ifade ettiler. Biz de esnafımızın yanındayız. Üzerimize düşeni yapmaya da hazırız” dedi. “ÖRNEK OLSUN” Ardından konuşan İKM Başkanı Murat Öztürk, “Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Bizim sıkıntımız; önce Yürüyüş Yolu arkasından Fethiye Caddesi yapıldı. Arkasından pandemi, onun da arkasından kriz geldi. Alaaddin Başkanımızdan rica ettik. Biz İzmit merkezimizi pazarlamak istiyoruz. Bunun için de destek istedik. Biz bunun siyasi büyüklerimize örnek olmasını istiyoruz. Biz siyasileri seçim döneminden seçim dönemine görmek istemiyoruz. Bizim ihtiyacımız olduğu anda görmek istiyoruz. Bu anlamda Alaaddin Sarı Başkanım herkese örnek olsun. Biz bu tip konularla yanımıza gelinmesini istiyoruz. Örnek olması açısından Lastik-İş Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Artık Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi üzerinden siyaset yapılmasını istemiyoruz. Biz bundan sıkıldık. Dokunulmaya ihtiyacımız var” dedi. “ESNAFIN TALEPLERİNİ ALDIK” İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Bizim temele anlayışımız emek ve demokrasi mücadelesini onurlandırmak. Tabii ki bizler herhangi bir siyasi noktada değerlendirmiyoruz. Bugünkü bu dokunuş anlam kattı. Ben değerli başkanımızın bugününü buraya ayırmasına teşekkürler ediyorum. Fethiye Caddesi ve yan yollarını bu anlamda İzmit esnafına kazandırdık. Yüzde 95-96 tamamlandı. Hep birlikte yol aldık. Hep birlikte desteklerini verdiler. İzmit vatandaşlarına gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Esnaf mağdurdu. Böyle bir çalışma yapmak onların işini daha da ağırlaştırmıştı. Esnafın taleplerini aldık. Esnaf ile istişare ettik. Proje zaten ödüllü proje. Halkın onayına sunduk. Bu da bizim işimizi kolaylaştırdı. Şu anda rahatız. Yaptığımız işin kıymeti görünüyor. İzmit insanı temiz işlere layık. Fatma Kaplan Hürriyet in Kocaeli insanına bakışı eşitlikçi. Fethiye Caddesi İzmit Kocaeli insanına hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetimi İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneğini (İKM) ziyaret etti. Ziyaret sonrası Lastik İş Yöneticileri ve İKM Yöneticileri esnaf ziyareti yaptı Ziyarette Genel Başkan Sarı ve İKM Başkanı Murat Öztürk ve yönetimi İzmit Fethiye Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Sarı ziyarette İzmit Belediyesi tarafından yapılan Fethiye Caddesi ile ilgili bilgi aldı. Düzenlenen programa Sarı ve Öztürk’ün ile yönetimlerinin yanı sıra DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Lastik-İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray ve yönetimi katıldı.

 

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Öztalay Pasajı’nda esnafa yönelik açıklamalarda bulunan Lastik-iş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, “Bugün esnafımızı dolaşalım ve kentimize bir soluk olsun dedik. Bu ziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte başka arkadaşlara da vesile olur. Fethiye Caddesi, İzmit’in en işlek ve en önemli caddelerinden birisi. Fethiye Caddesi deyince İzmit akla gelir. Sıkıntılar yaşandı, pandemi yaşandı, sokağın yapılması ile alakalı esnafımızın mağduriyeti söz konusu. Esnaf kiralar konusunda büyük sorunlar olduğunu ifade ettiler. Biz de esnafımızın yanındayız. Üzerimize düşeni yapmaya da hazırız” dedi.

“ÖRNEK OLSUN”
Ardından konuşan İKM Başkanı Murat Öztürk, “Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Bizim sıkıntımız; önce Yürüyüş Yolu arkasından Fethiye Caddesi yapıldı. Arkasından pandemi, onun da arkasından kriz geldi. Alaaddin Başkanımızdan rica ettik. Biz İzmit merkezimizi pazarlamak istiyoruz. Bunun için de destek istedik. Biz bunun siyasi büyüklerimize örnek olmasını istiyoruz. Biz siyasileri seçim döneminden seçim dönemine görmek istemiyoruz. Bizim ihtiyacımız olduğu anda görmek istiyoruz. Bu anlamda Alaaddin Sarı Başkanım herkese örnek olsun. Biz bu tip konularla yanımıza gelinmesini istiyoruz. Örnek olması açısından Lastik-İş Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Artık Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi üzerinden siyaset yapılmasını istemiyoruz. Biz bundan sıkıldık. Dokunulmaya ihtiyacımız var” dedi.

“ESNAFIN TALEPLERİNİ ALDIK”
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Bizim temele anlayışımız emek ve demokrasi mücadelesini onurlandırmak. Tabii ki bizler herhangi bir siyasi noktada değerlendirmiyoruz. Bugünkü bu dokunuş anlam kattı. Ben değerli başkanımızın bugününü buraya ayırmasına teşekkürler ediyorum. Fethiye Caddesi ve yan yollarını bu anlamda İzmit esnafına kazandırdık. Yüzde 95-96 tamamlandı. Hep birlikte yol aldık. Hep birlikte desteklerini verdiler. İzmit vatandaşlarına gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Esnaf mağdurdu. Böyle bir çalışma yapmak onların işini daha da ağırlaştırmıştı. Esnafın taleplerini aldık. Esnaf ile istişare ettik. Proje zaten ödüllü proje. Halkın onayına sunduk. Bu da bizim işimizi kolaylaştırdı. Şu anda rahatız. Yaptığımız işin kıymeti görünüyor. İzmit insanı temiz işlere layık. Fatma Kaplan Hürriyet in Kocaeli insanına bakışı eşitlikçi. Fethiye Caddesi İzmit Kocaeli insanına hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.