KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

SEDAT PEKER'İN YAKALANDIĞI İDDİA EDİLİYOR

GÜNDEM 13.06.2021 - 19:58, Güncelleme: 13.06.2021 - 20:06
 

SEDAT PEKER'İN YAKALANDIĞI İDDİA EDİLİYOR

Twitter'dan yaptığı açıklamalala yaklaık bir aydır ülke gündemini sarsan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in,MİT operasyonu ile yakalandığı iddia ediliyor.

Twitter'da yayapın yapan Amygdala Society @404yp adlı hesaptan yapılan iddia da Sedat Peker'in sabah 06.30 da düzenlenen operasyonla yakalandığı öne sürüldü. Hesapta "edat Peker bugün 06:50’de MİT operasyonu ile yakalandı #sedatpeker10 Katar’dan geçiş yapan denizaltı SAT timleri Al Mirfa bölgesinde kaldığı evden Peker’i aldı. BAE istihbaratı çatışmaya girmeden çekildi, adamları da direnmedi. Resmi açıklama gece yarısı yapılacak. " denildi.   Aynı hesapta ayrıca,"Operasyon Tarık bin Ziyad üssünden çıkan ekiplerce gerçekleştirildi. GENKUR komutasında İHA desteği ile anlık bilgi ve yönlendirme sağlandı. Sedat Peker üsse getirildi ve ilk ifadesi alınıyor. Sağlık durumu çok iyi durumda. Türkiye bölgesel gücünü pekiştirdi." iddiasında bulunuldu  
Twitter'dan yaptığı açıklamalala yaklaık bir aydır ülke gündemini sarsan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in,MİT operasyonu ile yakalandığı iddia ediliyor.

Twitter'da yayapın yapan Amygdala Society @404yp adlı hesaptan yapılan iddia da Sedat Peker'in sabah 06.30 da düzenlenen operasyonla yakalandığı öne sürüldü. Hesapta "edat Peker bugün 06:50’de MİT operasyonu ile yakalandı #sedatpeker10 Katar’dan geçiş yapan denizaltı SAT timleri Al Mirfa bölgesinde kaldığı evden Peker’i aldı. BAE istihbaratı çatışmaya girmeden çekildi, adamları da direnmedi. Resmi açıklama gece yarısı yapılacak. " denildi.

 

Aynı hesapta ayrıca,"Operasyon Tarık bin Ziyad üssünden çıkan ekiplerce gerçekleştirildi. GENKUR komutasında İHA desteği ile anlık bilgi ve yönlendirme sağlandı. Sedat Peker üsse getirildi ve ilk ifadesi alınıyor. Sağlık durumu çok iyi durumda. Türkiye bölgesel gücünü pekiştirdi." iddiasında bulunuldu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.