LASTİK İŞ yılbaşı

‘SEVGİ İLE OKU’

EĞİTİM 04.12.2023 - 12:38, Güncelleme: 04.12.2023 - 12:38
 

‘SEVGİ İLE OKU’

Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 5.Kitap Fuarı bugün misafirlerini ağırlamaya başladı.

Karamürsel Belediyesi tarafından bu yıl 5.si gerçekleştirilen kitap fuarında öğrenciler Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yoğun ilgi gösterdi. Karamürsel Belediyesinin “Sevgi İle Oku” sloganıyla ile hayata geçirilen 5. Kitap Fuarı 4-12 Aralık tarihlerinde misafirlerini ağırlayacak. Toplamda 80 yayınevi, 25 stant ve 25’e aşkın yazarın katıldığı Karamürsel Kitap Fuarında ilk gün yoğun ilgi ile açıldı. BAŞKAN YILDIRIM KİTAPLARI VE FORMALARI İMZALADI Fuarın açılışına katılan Başkan Yıldırım’ın etrafını saran çocuklar, kitaplarını ve formalarını Başkan’a imzalattı. Başkan Yıldırım’ı okullarına davet eden çocuklar, kitap fuarından birçok kitap alarak okullarına döndü. Başkan Yıldırım, çocuklarla kitaplar ve yazarlar hakkında sohbet ederek, okullarına geleceğini söyledi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu organizasyonun hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Alpos Kitapevi yayınlarının yayın yönetmeni Tolga Uluaydın’ı tebrik ederek, birlikte standları gezdiler. Birbirinden değerli yazarları ve yayın evlerini Karamürsel de ağırlamaktan ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Yıldırım, bu kitap fuarına İlçede bulunan tüm çocuk, genç ve yaşlı kesimin katılmasını tavsiye etti.   Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde açılan 5. Kitap Fuarı 12 Aralık 2023 Salı gününe kadar açık kalacak.
Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 5.Kitap Fuarı bugün misafirlerini ağırlamaya başladı.

Karamürsel Belediyesi tarafından bu yıl 5.si gerçekleştirilen kitap fuarında öğrenciler Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yoğun ilgi gösterdi.

Karamürsel Belediyesinin “Sevgi İle Oku” sloganıyla ile hayata geçirilen 5. Kitap Fuarı 4-12 Aralık tarihlerinde misafirlerini ağırlayacak. Toplamda 80 yayınevi, 25 stant ve 25’e aşkın yazarın katıldığı Karamürsel Kitap Fuarında ilk gün yoğun ilgi ile açıldı.

BAŞKAN YILDIRIM KİTAPLARI VE FORMALARI İMZALADI

Fuarın açılışına katılan Başkan Yıldırım’ın etrafını saran çocuklar, kitaplarını ve formalarını Başkan’a imzalattı.

Başkan Yıldırım’ı okullarına davet eden çocuklar, kitap fuarından birçok kitap alarak okullarına döndü.

Başkan Yıldırım, çocuklarla kitaplar ve yazarlar hakkında sohbet ederek, okullarına geleceğini söyledi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu organizasyonun hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Alpos Kitapevi yayınlarının yayın yönetmeni Tolga Uluaydın’ı tebrik ederek, birlikte standları gezdiler. Birbirinden değerli yazarları ve yayın evlerini Karamürsel de ağırlamaktan ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Yıldırım, bu kitap fuarına İlçede bulunan tüm çocuk, genç ve yaşlı kesimin katılmasını tavsiye etti.

 

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde açılan 5. Kitap Fuarı 12 Aralık 2023 Salı gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.