LASTİK İŞ yılbaşı

SEZER, “YENİ PROJELER GÜÇLÜ DESTEKLE HAYATA GEÇECEK”

SİYASET 26.03.2024 - 11:58, Güncelleme: 26.03.2024 - 11:58
 

SEZER, “YENİ PROJELER GÜÇLÜ DESTEKLE HAYATA GEÇECEK”

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Ferhadiye’de bir araya geldiği hemşehrilerinden yerel seçimlerde güçlü destek istedi.

31 Mart yerel yönetimler seçimlerine sayılı günler kala Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez ve köy ayrımı yapmadan ilçenin her noktasında vatandaşlarla buluşan Başkan Sezer, son olarak Yeni Ferhadiye’yi ziyaret etti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un da eşlik ettiği ziyarette Sezer, hemşehrilerinden sandıkta güçlü destek istedi.   AYRIM GÖZETMEDEN HİZMETE DEVAM Görevde olduğu süre içerisinde tüm Gölcük halkına ayrım gözetmeksizin hizmet ettiklerini ifade eden Sezer, “Belediyecilik hizmetleri noktasında hiçbir zaman bahane üretmeden Gölcük’ değer katacak çok sayıda projeye imza attık. İnşallah 31 Mart sonrası Gölcük için yeni bir hizmet dönemine gireceğiz. Yeni dönemde hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok proje var. İnşallah 31 Mart’ta hemşerilerimizden alacağımız güçlü destek ile bunları gerçekleştireceğiz” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Ferhadiye’de bir araya geldiği hemşehrilerinden yerel seçimlerde güçlü destek istedi.

31 Mart yerel yönetimler seçimlerine sayılı günler kala Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez ve köy ayrımı yapmadan ilçenin her noktasında vatandaşlarla buluşan Başkan Sezer, son olarak Yeni Ferhadiye’yi ziyaret etti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un da eşlik ettiği ziyarette Sezer, hemşehrilerinden sandıkta güçlü destek istedi.

 

AYRIM GÖZETMEDEN HİZMETE DEVAM

Görevde olduğu süre içerisinde tüm Gölcük halkına ayrım gözetmeksizin hizmet ettiklerini ifade eden Sezer, “Belediyecilik hizmetleri noktasında hiçbir zaman bahane üretmeden Gölcük’ değer katacak çok sayıda projeye imza attık. İnşallah 31 Mart sonrası Gölcük için yeni bir hizmet dönemine gireceğiz. Yeni dönemde hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok proje var. İnşallah 31 Mart’ta hemşerilerimizden alacağımız güçlü destek ile bunları gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.