LASTİK İŞ yılbaşı

SOSYAL MEDYA DA YAYINLANAN FOTOĞRAF DEHŞETE DÜŞÜRDÜ DERİNCE DE MEZARLIĞA DOMUZ MU GİRDİ ?

DERİNCE 30.05.2022 - 21:51, Güncelleme: 31.05.2022 - 07:46
 

SOSYAL MEDYA DA YAYINLANAN FOTOĞRAF DEHŞETE DÜŞÜRDÜ DERİNCE DE MEZARLIĞA DOMUZ MU GİRDİ ?

Sosyal Medya platformu Facebook da " Biz Derinceyiz" adlı sayfada yayınlanan bir fotoğraf ve uyarı görenleri dehşete düşürdü.

Bir vatandaşın yaptığı fotoğraf  paylaşımı ve yazdığı  "Derince şehitlik mezarlığına gidecekler dikkatli olsun domuz sürüsü dolu" cümlesi ile sayfada yer alan fotoğrafı görenleri dehşete düşürdü. Uyarıyı okuyan vatandaş "Aç gözlüler yukarıdaki ormanı kesmeye başlayınca hayvanların yaşam alanı daraldı onlarda aşağılara inmeye başladı."yorumunu yaparken ,  bir vatandaş ta " Mezarlık zaten bakımsızdı şimdi domuzlarda inmeye başlamış artık mezarlık ziyaretlerinedir gitmeye korkucaz ben yalnız giriyordum şimdi imkansız giyemem ormanlarımızı neden katlediyorlar neden kimse sesini çıkartmıyor neden Derince bu kadar ilgisiz biz Derincliler üvey evlatmiyiz belediye niye ilgi göstermiyor bu kadar ilgisiz bir yer olmamalı yetkililer artık sizlere zahmet derinceye biraz ilgi gösteri''Derince Belediyesi'nde mezarlıklardan sorumlu kimse yok mu ?'' yorumu yaptı. 
Sosyal Medya platformu Facebook da " Biz Derinceyiz" adlı sayfada yayınlanan bir fotoğraf ve uyarı görenleri dehşete düşürdü.

Bir vatandaşın yaptığı fotoğraf  paylaşımı ve yazdığı  " Derince şehitlik mezarlığına gidecekler dikkatli olsun domuz sürüsü dolu" cümlesi ile sayfada yer alan fotoğrafı görenleri dehşete düşürdü. Uyarıyı okuyan vatandaş "Aç gözlüler yukarıdaki ormanı kesmeye başlayınca hayvanların yaşam alanı daraldı onlarda aşağılara inmeye başladı."yorumunu yaparken ,  bir vatandaş ta " Mezarlık zaten bakımsızdı şimdi domuzlarda inmeye başlamış artık mezarlık ziyaretlerinedir gitmeye korkucaz ben yalnız giriyordum şimdi imkansız giyemem ormanlarımızı neden katlediyorlar neden kimse sesini çıkartmıyor neden Derince bu kadar ilgisiz biz Derincliler üvey evlatmiyiz belediye niye ilgi göstermiyor bu kadar ilgisiz bir yer olmamalı yetkililer artık sizlere zahmet derinceye biraz ilgi gösteri'' Derince Belediyesi'nde mezarlıklardan sorumlu kimse yok mu ?'' yorumu yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.