KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

STADYUMUN İNTERNET SORUNU YILLAR SONRA ÇÖZÜLDÜ

SPOR 01.05.2024 - 16:42, Güncelleme: 01.05.2024 - 16:51
 

STADYUMUN İNTERNET SORUNU YILLAR SONRA ÇÖZÜLDÜ

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda yıllardır devam eden internet sorunu çözüme ulaştı.

Kocaeli Stadyumunda 6 yıldır devam eden internet sorununa çözüm bulundu. Geçtiğimiz aylarda Kocaelispor yönetimi sorunu gündeme taşımış ve gerekli başvuruları yapmıştı.  Üç operatör firması Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bu hafta stadyumda altyapıyı oluşturdu ve sistem kurulumunu gerçekleştirdi. Sinyal gücünün iyileştirilmesi ve gücünün artmasıyla birlikte bu hafta oynanan Bandırmaspor maçında internet sıkıntısı yaşanmadı.
Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda yıllardır devam eden internet sorunu çözüme ulaştı.

Kocaeli Stadyumunda 6 yıldır devam eden internet sorununa çözüm bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Kocaelispor yönetimi sorunu gündeme taşımış ve gerekli başvuruları yapmıştı.  Üç operatör firması Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bu hafta stadyumda altyapıyı oluşturdu ve sistem kurulumunu gerçekleştirdi. Sinyal gücünün iyileştirilmesi ve gücünün artmasıyla birlikte bu hafta oynanan Bandırmaspor maçında internet sıkıntısı yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.