LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

TAHLİYE OLAN SEDEF KABAŞ CEZAEVİ ÇIKIŞI KONUŞTU !

MEDYA 11.03.2022 - 17:33, Güncelleme: 11.03.2022 - 17:33
 

TAHLİYE OLAN SEDEF KABAŞ CEZAEVİ ÇIKIŞI KONUŞTU !

Gazeteci Sedef Kabaş tahliyesinin ardından cezaevinin önünde açıklamalarda bulundu.

'Cumhurbaşkanına hakaret' ve iki bakana karşı 'Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret' suçlarından hapis cezası istenen gazeteci ve tahliye edilen Sedef Kabaş cezaevinin önünde konuştu. Kabaş, "Arkamda duran, bana sahip çıkan, onlarca baskı ve sindirmeye rağmen biz buradayız diyen herkese çok teşekkür ediyorum, çünkü sizlerin varlığı bana bir kez daha gösterdi ki siz bu toplumun vicdanısınız. Hiçbir şartta bileklerini bükemeyecekleri dayanışma gücünü gösteriyorsunuz." ifadelerini kullandı. Kabaş, şöyle konuştu: "Takvim Gazetesi bir manşet attı: Hoşt. Sedef Kabaş Cumhurbaşkanına hakaret etti, savcıları göreve çağırıyoruz diye. Ardından troller binlerce hakaret ederek linç kampanyaları düzenlediler, o günün akşamı değil sabaha karşı 6 polisle 02:00'de gözaltına alındım. O linç kampanyası sırasında programdan sonra bir tweet attım. O tweet'i de hakaret diye mahkemeye konu ettiler. Bu anonim bir söz, Çerkez bir atasözü, benim uydurduğum bir şey değil dediğim bir tweet'ten bile hapis yatmamı talep etti şikayetçi olanlar. Polis dahi ifademi almamışken, ki polis arkadaşlar tanıyorlar beni. O süreçteki Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ne dedi? 'Bu hadsiz açıklamalara yargı hak ettiği cezaları verecektir.' Bir adalet bakanı olarak kendisine asla yakışmayan, Abdulhamit Gül'ün açıklaması ve AKP'nin bakanları beni suçlu ilan ettiler. Bunu kamuoyuna, milyonlara yaptılar." ETİKETLER
Gazeteci Sedef Kabaş tahliyesinin ardından cezaevinin önünde açıklamalarda bulundu.

'Cumhurbaşkanına hakaret' ve iki bakana karşı 'Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret' suçlarından hapis cezası istenen gazeteci ve tahliye edilen Sedef Kabaş cezaevinin önünde konuştu.

Kabaş, "Arkamda duran, bana sahip çıkan, onlarca baskı ve sindirmeye rağmen biz buradayız diyen herkese çok teşekkür ediyorum, çünkü sizlerin varlığı bana bir kez daha gösterdi ki siz bu toplumun vicdanısınız. Hiçbir şartta bileklerini bükemeyecekleri dayanışma gücünü gösteriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kabaş, şöyle konuştu:

"Takvim Gazetesi bir manşet attı: Hoşt. Sedef Kabaş Cumhurbaşkanına hakaret etti, savcıları göreve çağırıyoruz diye. Ardından troller binlerce hakaret ederek linç kampanyaları düzenlediler, o günün akşamı değil sabaha karşı 6 polisle 02:00'de gözaltına alındım. O linç kampanyası sırasında programdan sonra bir tweet attım. O tweet'i de hakaret diye mahkemeye konu ettiler. Bu anonim bir söz, Çerkez bir atasözü, benim uydurduğum bir şey değil dediğim bir tweet'ten bile hapis yatmamı talep etti şikayetçi olanlar. Polis dahi ifademi almamışken, ki polis arkadaşlar tanıyorlar beni. O süreçteki Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ne dedi? 'Bu hadsiz açıklamalara yargı hak ettiği cezaları verecektir.' Bir adalet bakanı olarak kendisine asla yakışmayan, Abdulhamit Gül'ün açıklaması ve AKP'nin bakanları beni suçlu ilan ettiler. Bunu kamuoyuna, milyonlara yaptılar."

ETİKETLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.