KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

TALUS: BU SALON ZAFERİN HABERCİSİ

SİYASET 11.04.2023 - 13:30, Güncelleme: 11.04.2023 - 13:30
 

TALUS: BU SALON ZAFERİN HABERCİSİ

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu’nda bugün yapılacak.

Açıklamaya saatler kala salondan ilk paylaşımı yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Bu tablo zaferin habercisi” dedi.   DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için AK Parti Kocaeli Teşkilatı adeta Ankara’ya akın etti. Geceden yola çıkam yaklaşık 2 bin 500 partili salonda erken saatlerde yerini aldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve önceki dönem İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’le salondan yaptığı ilk paylaşımda iddialı konuştu, “AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Ankara Arena’dayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz. Salonun coşkusu, heyecanı, yüksek katılım seçim zaferinin adeta müjdecisi. Kocaeli her zamanki yerinde. Doğru adımlarla yola devam” dedi.
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu’nda bugün yapılacak.

Açıklamaya saatler kala salondan ilk paylaşımı yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Bu tablo zaferin habercisi” dedi.
 

DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM
 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için AK Parti Kocaeli Teşkilatı adeta Ankara’ya akın etti. Geceden yola çıkam yaklaşık 2 bin 500 partili salonda erken saatlerde yerini aldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve önceki dönem İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’le salondan yaptığı ilk paylaşımda iddialı konuştu, “AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Ankara Arena’dayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz. Salonun coşkusu, heyecanı, yüksek katılım seçim zaferinin adeta müjdecisi. Kocaeli her zamanki yerinde. Doğru adımlarla yola devam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.