LASTİK İŞ yılbaşı

TARAFTARDAN BAŞKAN ENGİN KOYUN'A SORU: MAÇTA NEDEN ATATÜRK POSTERİ YOKTU?

SPOR 13.08.2023 - 14:25, Güncelleme: 13.08.2023 - 18:44
 

TARAFTARDAN BAŞKAN ENGİN KOYUN'A SORU: MAÇTA NEDEN ATATÜRK POSTERİ YOKTU?

Kocaelispor dün akşam 21.45’te Manisa Futbol Kulübü'nü kendi evinde karşılaştı. Karşılaşmada sahadaki posterler taraftarların gözlerinden kaçmadı. Tepki gösteren taraftar Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'a sordu.

Kocaelispor sezonun ilk Manisa Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar mücadeleyi Sandro Lima’nın golleriyle 2-0 kaybetti.  Ermeni lobisine boyun eğerek Atatürk dizisini veto eden Disney Plus’a tepkiler sürerken, bu platforma AKP’lisinden CHP’lisine, her kesimden tepkiler yükselirken Kocaelispor’un dün evinde Manisaspor ile yaptığı maçtaki bir görüntü, yeni bir tartışma yarattı. KORNER BAYRAKLARI  Stadın  bakımı gibi muhteşem ev sahipliği yapan Kocaelispor,  Yıldızlar Yatırım Kocaeli Stadı'ında ufak tefek aksalıklar yaşandı. Ancak taraftarın gözünden sahadaki büyük eksiklik gözünden kaçmadı.  Sahada, korner bayrakları Kocaelispor logolu şekli bile unutulmazken, Atatürk posteri yoktu. Türk bayrağı ve Kocaelispor bayrağı arasında  sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün asılan posterlerde yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Kocaelispor'lu taraftar ve vatandaşlarda bu duruma tepki göstererek, Başkan Engin Koyun'a sordu; "Neden Atatürk posteri yoktu?"  Herkes Engin Koyun'dan bu sorunun cevabını bekliyor. Konuyla ilgili, yetkililerden açıklama bekleniyor.        
Kocaelispor dün akşam 21.45’te Manisa Futbol Kulübü'nü kendi evinde karşılaştı. Karşılaşmada sahadaki posterler taraftarların gözlerinden kaçmadı. Tepki gösteren taraftar Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'a sordu.

Kocaelispor sezonun ilk Manisa Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar mücadeleyi Sandro Lima’nın golleriyle 2-0 kaybetti. 

Ermeni lobisine boyun eğerek Atatürk dizisini veto eden Disney Plus’a tepkiler sürerken, bu platforma AKP’lisinden CHP’lisine, her kesimden tepkiler yükselirken Kocaelispor’un dün evinde Manisaspor ile yaptığı maçtaki bir görüntü, yeni bir tartışma yarattı.

KORNER BAYRAKLARI 

Stadın  bakımı gibi muhteşem ev sahipliği yapan Kocaelispor,  Yıldızlar Yatırım Kocaeli Stadı'ında ufak tefek aksalıklar yaşandı. Ancak taraftarın gözünden sahadaki büyük eksiklik gözünden kaçmadı. 

Sahada, korner bayrakları Kocaelispor logolu şekli bile unutulmazken, Atatürk posteri yoktu. Türk bayrağı ve Kocaelispor bayrağı arasında  sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün asılan posterlerde yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Kocaelispor'lu taraftar ve vatandaşlarda bu duruma tepki göstererek, Başkan Engin Koyun'a sordu; "Neden Atatürk posteri yoktu?"  Herkes Engin Koyun'dan bu sorunun cevabını bekliyor. Konuyla ilgili, yetkililerden açıklama bekleniyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.