KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

TIR ŞOFÖRÜNÜ REHİN ALAN ŞAHIS TESLİM OLDU

ASAYİŞ 23.12.2023 - 17:45, Güncelleme: 23.12.2023 - 21:27
 

TIR ŞOFÖRÜNÜ REHİN ALAN ŞAHIS TESLİM OLDU

Kuzey MArmara Otoyolu'nda meydana gelen olayda bir şahıs, TIR şoförünü rehin aldı. Şahsı ikna çabaları sonucu şahıs polise teslim oldu.

Körfez Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen olayda kimliği belirlenemeyen bir şahıs tır şoförünü araç içinde rehin aldı. Şahsı ikna çabaları sürerken şahsın İçişleri Bakanı ile görüşmeyi talep ettiği bildirildi.Şahsı ikna çabaları sürerken şahıs sosyal medyadan yayın açtı. Yayın sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştürülen zanlı rehineyi serbest bıraktı. Yayında, yaşadğı bölge ile ilgili uyuşturucu satışı gibi konuları anlatan şahıs daha sonra polise teslim oldu. Olayın ardından Kocaeli Valiliğİ'nden şu açıklama yapıldı.
Kuzey MArmara Otoyolu'nda meydana gelen olayda bir şahıs, TIR şoförünü rehin aldı. Şahsı ikna çabaları sonucu şahıs polise teslim oldu.

Körfez Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen olayda kimliği belirlenemeyen bir şahıs tır şoförünü araç içinde rehin aldı. Şahsı ikna çabaları sürerken şahsın İçişleri Bakanı ile görüşmeyi talep ettiği bildirildi.Şahsı ikna çabaları sürerken şahıs sosyal medyadan yayın açtı. Yayın sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştürülen zanlı rehineyi serbest bıraktı.

Yayında, yaşadğı bölge ile ilgili uyuşturucu satışı gibi konuları anlatan şahıs daha sonra polise teslim oldu.

Olayın ardından Kocaeli Valiliğİ'nden şu açıklama yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.