LASTİK İŞ yılbaşı

TÜRKİYE MANCARLI PİDEYİ ÖĞRENECEK

İZMİT 17.03.2022 - 16:03, Güncelleme: 17.03.2022 - 16:03
 

TÜRKİYE MANCARLI PİDEYİ ÖĞRENECEK

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in yerel tatlarını tanıtmak üzere çekim gerçekleştiren Yemek Uzmanı Sahrap Soysal ile birlikte Solaklar Köyü’nde İzmit’in yerel tadı olan mancarlı pide yaptı

İzmit’in gastro-turizm potansiyelini açığa çıkartmak için mancarlı pideye özel önem veren Başkan Hürriyet, ağızlarda iz bırakan bu tadın ulusal anlamda markalaşması adına Sahrap Soysal ile birlikte Solaklar Köyü’nde mancarlı pide yaptı. Yerel lezzetleri tanıtmak için İzmit’e gelen Sahrap Soysal, Solaklar Köyü’ndeki kadınlarla buluşarak mancarlı pidenin tanıtımını gerçekleştirdi.     TÜRKİYE BU NEFİS TADI ÖĞRENECEK Başkan Hürriyet ve Sahrap Soysal, kendilerini büyük bir neşeyle karşılayan kadınlardan tarifini dinledikleri mancarlı pideyi kendi elleriyle yaparak taş fırına sürdü. Taş fırında pişen mancarlı pideler daha sonra hep birlikte afiyetle yendi. Haber Global ekranlarından önümüzdeki haftalarda izleyiciyle buluşacak ’Sahrap Soysal ile Mutfak Hikayeleri’ programında tüm Türkiye İzmit’in en nefis tatlarından mancarlı pidenin yapımını öğrenecek.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in yerel tatlarını tanıtmak üzere çekim gerçekleştiren Yemek Uzmanı Sahrap Soysal ile birlikte Solaklar Köyü’nde İzmit’in yerel tadı olan mancarlı pide yaptı

İzmit’in gastro-turizm potansiyelini açığa çıkartmak için mancarlı pideye özel önem veren Başkan Hürriyet, ağızlarda iz bırakan bu tadın ulusal anlamda markalaşması adına Sahrap Soysal ile birlikte Solaklar Köyü’nde mancarlı pide yaptı. Yerel lezzetleri tanıtmak için İzmit’e gelen Sahrap Soysal, Solaklar Köyü’ndeki kadınlarla buluşarak mancarlı pidenin tanıtımını gerçekleştirdi.  

 

TÜRKİYE BU NEFİS TADI ÖĞRENECEK

Başkan Hürriyet ve Sahrap Soysal, kendilerini büyük bir neşeyle karşılayan kadınlardan tarifini dinledikleri mancarlı pideyi kendi elleriyle yaparak taş fırına sürdü. Taş fırında pişen mancarlı pideler daha sonra hep birlikte afiyetle yendi. Haber Global ekranlarından önümüzdeki haftalarda izleyiciyle buluşacak ’Sahrap Soysal ile Mutfak Hikayeleri’ programında tüm Türkiye İzmit’in en nefis tatlarından mancarlı pidenin yapımını öğrenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.