LASTİK İŞ yılbaşı

TUTUŞ, BAŞKAN HÜRRİYET'E SESLENDİ ''YETER MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYIN''

İZMİT 14.11.2021 - 22:02, Güncelleme: 14.11.2021 - 22:02
 

TUTUŞ, BAŞKAN HÜRRİYET'E SESLENDİ ''YETER MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYIN''

İzmit Belediyesi’nin Karaabdülbaki Köyü’ndeki lavanta bahçesine 5 ay arayla ikinci kez giden AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ve Meclis Üyesi Hüseyin Alyüz ekili fidelerin tamamen kuruyup söküldüğünü tespit etti.

LAVANTA BAHÇESİ TERTEMİZ! Ak Parti İzmit  Belediyesi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, temmuz ayında Meclis Üyesi Şener İnce ile birlikte Durhasan ve Karaabdülbaki köylerinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tanıtımını yaptığı lavanta bahçelerine giderek kurumuş lavanta fidelerine dikkat çekmiş, İzmit halkının parasının ziyan edildiğini, kadın girişimcilerin hayalleriyle oynandığını belirtmişti. Aradan 5 ay geçti. İzmit Belediyesi’nin bu iddiaları yalanladığı ve lavanta yetiştiriciliğinin devam ettiğini ileri sürdüğü bahçelere bu kez meclis üyesi Hüseyin Alyüz’le giden Tutuş, Karaabdülbaki’deki tarlanın tamamen temizlendiğini ve lavantanın ‘L’sinin “YETER MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYI BIRAKIN” -Ocak 2020 CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Durhasan ve Karaabdülbaki köylerinde 23bin lavanta ektik. Kadınlarımıza istihdam sağlayacağız." dedi. kalmadığını tespit ederek şunları söyledi: -Temmuz 2021 AK Parti meclis üyeleri olarak, lavanta bahçeleri gezdik. Bahçelerin tamamının bakımsız olduğunu ve eğer ilgilenilmez ise lavantaların kuruyacağını kendilerine ilettik ve uyardık. -Temmuz 2021 Biz kendilerini uyardıktan bir gün sonra, başkan hanım bahçelere ekipler göndererek, bizleri şov yapmakla suçladı ve lavantaların da gayet sağlıklı olduğunu iddia ettiler. -Ve bugün Kasım 2021 Karaabdülbaki köyündeyiz. Lavantaların ‘L’si kalmamış. Kuruyacak dediğimiz lavantalara yazık ettiniz ve tarladan söküp attınız. Tarla bomboş. Yine milletin parası çöpe gitti. Kadınların hayali boşa çıktı. -Şimdi soruyoruz Daha dün, yeni lavanta bahçeleri kuruyoruz diye basına servis ettiğini haberlere nasıl inanacağız? Yaptığınız her işin fotoğrafta kaldığını gördükten sonra bu halk size nasıl güvenecek? Yeter artık, milleti aptal yerine koymaktan vazgeçin.
İzmit Belediyesi’nin Karaabdülbaki Köyü’ndeki lavanta bahçesine 5 ay arayla ikinci kez giden AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ve Meclis Üyesi Hüseyin Alyüz ekili fidelerin tamamen kuruyup söküldüğünü tespit etti.

LAVANTA BAHÇESİ TERTEMİZ!

Ak Parti İzmit  Belediyesi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, temmuz ayında Meclis Üyesi Şener İnce ile birlikte Durhasan ve Karaabdülbaki köylerinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tanıtımını yaptığı lavanta bahçelerine giderek kurumuş lavanta fidelerine dikkat çekmiş, İzmit halkının parasının ziyan edildiğini, kadın girişimcilerin hayalleriyle oynandığını belirtmişti. Aradan 5 ay geçti. İzmit Belediyesi’nin bu iddiaları yalanladığı ve lavanta yetiştiriciliğinin devam ettiğini ileri sürdüğü bahçelere bu kez meclis üyesi Hüseyin Alyüz’le giden Tutuş, Karaabdülbaki’deki tarlanın tamamen temizlendiğini ve lavantanın ‘L’sinin

“YETER MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYI BIRAKIN”

-Ocak 2020

CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Durhasan ve Karaabdülbaki köylerinde 23bin lavanta ektik. Kadınlarımıza istihdam sağlayacağız." dedi.

kalmadığını tespit ederek şunları söyledi:

-Temmuz 2021

AK Parti meclis üyeleri olarak, lavanta bahçeleri gezdik. Bahçelerin tamamının bakımsız olduğunu ve eğer ilgilenilmez ise lavantaların kuruyacağını kendilerine ilettik ve uyardık.

-Temmuz 2021

Biz kendilerini uyardıktan bir gün sonra, başkan hanım bahçelere ekipler göndererek, bizleri şov yapmakla suçladı ve lavantaların da gayet sağlıklı olduğunu iddia ettiler.

-Ve bugün Kasım 2021

Karaabdülbaki köyündeyiz. Lavantaların ‘L’si kalmamış. Kuruyacak dediğimiz lavantalara yazık ettiniz ve tarladan söküp attınız. Tarla bomboş. Yine milletin parası çöpe gitti. Kadınların hayali boşa çıktı.

-Şimdi soruyoruz

Daha dün, yeni lavanta bahçeleri kuruyoruz diye basına servis ettiğini haberlere nasıl inanacağız? Yaptığınız her işin fotoğrafta kaldığını gördükten sonra bu halk size nasıl güvenecek? Yeter artık, milleti aptal yerine koymaktan vazgeçin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.