KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ HEM OKUL MÜDÜRLERİNİ HEM SERVİSÇİLERİ UYARDI

EĞİTİM 08.09.2023 - 22:21, Güncelleme: 08.09.2023 - 22:21
 

VALİ YAVUZ HEM OKUL MÜDÜRLERİNİ HEM SERVİSÇİLERİ UYARDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirme ve okul güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuşmasında, Okul müdürlerini uyardı. Vali YAvuz, " Okul müdürleri hiç kimse ile bağış adı altında iletişim kurmasın "dedi. Öğrenci servis sahiplerine de seslenen Vali Yavuz,"Kullandığınız şoförlerinize dikkat edin. İstediğiniz şekilde şoför değişikliği yapmayacaksınız. Bu konuda denetimlerimiz çok sıkı olacak."dedi. Vali Yavuz şunları söyledi ; "Servis odalarına, şoförlere sesleniyorum lütfen çocuklarımıza sahip çıkın. Kullandığınız şoförlerinize dikkat edin. İstediğiniz şekilde şoför değişikliği yapmayacaksınız. Bu konuda denetimlerimiz çok sıkı olacak. Okul müdürlerine sesleniyorum bağıs adı altında kimseyle herhangi bir iletişim kurmayın bağış aldığınız hiç kimseden hesap soramazsınız. Kantinler kontrol edilecek. Biz dikkatsiz müdür istemiyoruz. Sorun çıkmasın diye örtbas etmeye çalışmayın. Sorun çıkmasın değil sorun çıksın istiyorum halının altına süpürmeyin hiçbir şeyi. Öğretmenleriniz arasında ayrımcılık yapmayın. Adil ders programları yapın. Öğretmenlerimiz sınıflara girdiğinde güler yüzle girsinler. Sıkıntı ve sorunlarımız yok değil. Elbette ki var. Bu bölge bölgesi. Depreme dayanıksız olduğunu düşündüklerimizi yıkıyoruz ve yenilerini yapıyoruz” şeklinde konuştu. "
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirme ve okul güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuşmasında, Okul müdürlerini uyardı. Vali YAvuz, " Okul müdürleri hiç kimse ile bağış adı altında iletişim kurmasın "dedi. Öğrenci servis sahiplerine de seslenen Vali Yavuz,"Kullandığınız şoförlerinize dikkat edin. İstediğiniz şekilde şoför değişikliği yapmayacaksınız. Bu konuda denetimlerimiz çok sıkı olacak."dedi.

Vali Yavuz şunları söyledi ;

" Servis odalarına, şoförlere sesleniyorum lütfen çocuklarımıza sahip çıkın. Kullandığınız şoförlerinize dikkat edin. İstediğiniz şekilde şoför değişikliği yapmayacaksınız. Bu konuda denetimlerimiz çok sıkı olacak. Okul müdürlerine sesleniyorum bağıs adı altında kimseyle herhangi bir iletişim kurmayın bağış aldığınız hiç kimseden hesap soramazsınız. Kantinler kontrol edilecek. Biz dikkatsiz müdür istemiyoruz. Sorun çıkmasın diye örtbas etmeye çalışmayın. Sorun çıkmasın değil sorun çıksın istiyorum halının altına süpürmeyin hiçbir şeyi. Öğretmenleriniz arasında ayrımcılık yapmayın. Adil ders programları yapın. Öğretmenlerimiz sınıflara girdiğinde güler yüzle girsinler. Sıkıntı ve sorunlarımız yok değil. Elbette ki var. Bu bölge bölgesi. Depreme dayanıksız olduğunu düşündüklerimizi yıkıyoruz ve yenilerini yapıyoruz” şeklinde konuştu. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.