KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA 30 AĞUSTOS BOĞAZ TURU YAPTI!

ASAYİŞ 21.08.2023 - 16:10, Güncelleme: 21.08.2023 - 16:18
 

VALİ YAVUZ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA 30 AĞUSTOS BOĞAZ TURU YAPTI!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen Seyir programına katıldı.

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği  ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCSG Güven Komutanlığı tarafından bu sene 101. Yılını kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen Seyir programına katıldı. Burada şehit aileleri, Gazi ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Vali Yavuz, her birinin masasına giderek bir süre sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Sosyal medya hesabından iki ayrı mesaj yayınlayan Vali Seddar Yavuz , "* 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik. Sahil Güvenlik Bölge Komutanımıza teşekkür ederim.  Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimizi ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. * 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Valiliğimiz ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı işbirliğinde Sahil Güvenlik Gemisinde şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik ve Körfez turu yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum." dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen Seyir programına katıldı.

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği  ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCSG Güven Komutanlığı tarafından bu sene 101. Yılını kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen Seyir programına katıldı.

Burada şehit aileleri, Gazi ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Vali Yavuz, her birinin masasına giderek bir süre sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu.

Sosyal medya hesabından iki ayrı mesaj yayınlayan Vali Seddar Yavuz ,

"* 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik. Sahil Güvenlik Bölge Komutanımıza teşekkür ederim. 
Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimizi ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.

* 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Valiliğimiz ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı işbirliğinde Sahil Güvenlik Gemisinde şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik ve Körfez turu yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.