KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ: ZAFERLER EVLATLARIMIZA VERİLEN BİR MESAJDIR

GÜNDEM 30.08.2022 - 13:32, Güncelleme: 30.08.2022 - 13:32
 

VALİ YAVUZ: ZAFERLER EVLATLARIMIZA VERİLEN BİR MESAJDIR

Kurtuluş savaşımızı taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlandı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda kent protokolünün tebrikleri kabul etti. Tebrik kabulü sonrası Valilik Yerleşkesi A Kapısı önünde geçiş töreni gerçekleşti. Törende, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, ve mehter takımı ile İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteri düzenledi. Törene Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Aslan, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.  TÜRK TARİHİNİN ZAFERLER AYI Kabul töreni ardından konuşan Vali Seddar Yavuz, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Ağustos ayı Türk tarihinde zaferler ayı olarak kutlanıyor. Birçok kutlu zaferimiz, galibiyetlerimiz ve Anadolu’daki varlığımızın perçinlenmesi ağustos ayına aittir. Başta Kurtuluş savaşımızın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yaad ediyoruz. Anadolu’yu sömürgeleştirmek isteyen emperyalizme karşı verilmiş destansı bir mücadelenin adıdır.   BU ASRI TÜRK ASRI HALİNE GETİRECEĞİZ Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve toprak bütünlüğüne kast eden ve onların yerli iş birlikçileri ders almalı. Göz diken gözleri çıkaracağımızı bir kez daha azim ve kararlılıkla haykırıyoruz. Zaferler aynı zamanda evlatlarımıza verilen bir mesajdır. Bağımsızlığımızdan ödün veremeyiz. Her kim bağımsızlığımıza kast ediyorsa karşılarında çelik bir bilek olan aziz Türk Millletini bulacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Bir ve beraber olacağız. Bu asrı Türk asrı haline getireceğiz” dedi. 
Kurtuluş savaşımızı taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlandı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda kent protokolünün tebrikleri kabul etti. Tebrik kabulü sonrası Valilik Yerleşkesi A Kapısı önünde geçiş töreni gerçekleşti. Törende, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, ve mehter takımı ile İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteri düzenledi. Törene Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Aslan, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı. 

TÜRK TARİHİNİN ZAFERLER AYI
Kabul töreni ardından konuşan Vali Seddar Yavuz, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Ağustos ayı Türk tarihinde zaferler ayı olarak kutlanıyor. Birçok kutlu zaferimiz, galibiyetlerimiz ve Anadolu’daki varlığımızın perçinlenmesi ağustos ayına aittir. Başta Kurtuluş savaşımızın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yaad ediyoruz. Anadolu’yu sömürgeleştirmek isteyen emperyalizme karşı verilmiş destansı bir mücadelenin adıdır.

 

BU ASRI TÜRK ASRI HALİNE GETİRECEĞİZ
Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve toprak bütünlüğüne kast eden ve onların yerli iş birlikçileri ders almalı. Göz diken gözleri çıkaracağımızı bir kez daha azim ve kararlılıkla haykırıyoruz. Zaferler aynı zamanda evlatlarımıza verilen bir mesajdır. Bağımsızlığımızdan ödün veremeyiz. Her kim bağımsızlığımıza kast ediyorsa karşılarında çelik bir bilek olan aziz Türk Millletini bulacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Bir ve beraber olacağız. Bu asrı Türk asrı haline getireceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.