LASTİK İŞ yılbaşı

VALİLİK, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

YAŞAM 19.11.2023 - 12:39, Güncelleme: 19.11.2023 - 12:39
 

VALİLİK, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

Kocaeli Valiliği, bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları sebebiyle 9 su baskını, 10 trafik kazasının meydana geldiğini açıkladı

Kocaeli Valiliği, bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartlarıyla ilgili basın duyurusu yaptı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “ Kuvvetli rüzgar, fırtına ve yer yer kuvvetli yağışların bölgemizde etkili olacağının Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce bildirilmesi üzerine Valimiz Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda kamuoyuna gerekli bildirimler yapılmak suretiyle uyarılarda bulunulmuş ve akabinde İl AFAD Merkezinde ve Valiliğimiz GAMER’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla Vali Yardımcısı başkanlığında bir araya gelinerek alınacak tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar istişare edilmiş, koordinasyon gerektiren konular üzerinde değerlendirmeler yapılmıştır. ‘KAZALARDA 5 KİŞİ HAFİF YARALANDI’ 18.11.2023 Cumartesi günü ilk saatlerinde başlayarak bölge genelinde etkili olan fırtına ve akabinde etkili olan yağışlar sebebiyle yer yer su baskınları ve trafik kazalarına bağlı olarak geçici ulaşımda aksamalar meydana gelmiştir. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 8’i konut, 1’i işyeri olmak üzere toplamda 9 su baskını ve 4’ü maddi hasarlı, 6’sı yaralamalı olmak üzere 10 tane trafik kazası meydana gelmiş olup, 5 kişi hafif yaralanmıştır. ‘PAZARTESİ SABAH İLK SAATLERE KADAR ETKİLİ OLACAK’ 112 ve diğer yollardan yapılan ihbarlara yetkili ekiplerce müdahale yapılmakta olup, olumsuz hava şartlarından etkilenen Kocaelili hemşehrilerimize ve bölgemizdeki tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bölgemizde halen etkili olan ve Pazartesi sabah ilk saatlere kadar etkili olacak yağışlar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunmasını istirham ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” denildi.
Kocaeli Valiliği, bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları sebebiyle 9 su baskını, 10 trafik kazasının meydana geldiğini açıkladı

Kocaeli Valiliği, bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartlarıyla ilgili basın duyurusu yaptı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “ Kuvvetli rüzgar, fırtına ve yer yer kuvvetli yağışların bölgemizde etkili olacağının Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce bildirilmesi üzerine Valimiz Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda kamuoyuna gerekli bildirimler yapılmak suretiyle uyarılarda bulunulmuş ve akabinde İl AFAD Merkezinde ve Valiliğimiz GAMER’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla Vali Yardımcısı başkanlığında bir araya gelinerek alınacak tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar istişare edilmiş, koordinasyon gerektiren konular üzerinde değerlendirmeler yapılmıştır.

‘KAZALARDA 5 KİŞİ HAFİF YARALANDI’

18.11.2023 Cumartesi günü ilk saatlerinde başlayarak bölge genelinde etkili olan fırtına ve akabinde etkili olan yağışlar sebebiyle yer yer su baskınları ve trafik kazalarına bağlı olarak geçici ulaşımda aksamalar meydana gelmiştir. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 8’i konut, 1’i işyeri olmak üzere toplamda 9 su baskını ve 4’ü maddi hasarlı, 6’sı yaralamalı olmak üzere 10 tane trafik kazası meydana gelmiş olup, 5 kişi hafif yaralanmıştır.

‘PAZARTESİ SABAH İLK SAATLERE KADAR ETKİLİ OLACAK’

112 ve diğer yollardan yapılan ihbarlara yetkili ekiplerce müdahale yapılmakta olup, olumsuz hava şartlarından etkilenen Kocaelili hemşehrilerimize ve bölgemizdeki tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bölgemizde halen etkili olan ve Pazartesi sabah ilk saatlere kadar etkili olacak yağışlar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunmasını istirham ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.