LASTİK İŞ yılbaşı

VALİLİKTEN FIRTINA UYARISI

GÜNDEM 17.09.2023 - 20:31, Güncelleme: 17.09.2023 - 20:31
 

VALİLİKTEN FIRTINA UYARISI

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporuna göre Salı günü sabah saatlerine kadar fırtına beklentisi olduğunu ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğini belirtti.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın, bugün (17.09. 2023 Pazar) günü akşam saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 zaman zaman 8 kuvvetinde (50-75 km/ saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Salı günü (19.09.2023) sabah saatlerine kadar etkili olacağı değerlendirilen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporuna göre Salı günü sabah saatlerine kadar fırtına beklentisi olduğunu ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğini belirtti.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;
Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın, bugün (17.09. 2023 Pazar) günü akşam saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 zaman zaman 8 kuvvetinde (50-75 km/ saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Salı günü (19.09.2023) sabah saatlerine kadar etkili olacağı değerlendirilen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.