LASTİK İŞ yılbaşı
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 304 kez görütülendi.
 

TÜRKİYE DE POLİS OLMAK !

Adana'da görev başındaki polis memurlarına sataşan bir grup şahıs saniye saniye görüntülendi. Ekip otosunun camından içeri kafasını uzatıp, elini kolunu sallayarak polis memurlarına sataşan şahıslar, çektikleri videoyu sosyal medyada yayınladı. SKANDAL GÖRÜNTÜLER Söz konusu videoda bir grup şahıs, argo ifadelerle yaklaştıkları ekip otosundaki polislere, el hareketleriye birlikte birşeyler söylemeye başladı. "İNDİR LAN" Polis memurlarının karşılık vermemesi üzerine hareketlerine devam eden şahısların şu ifadeleri kullandığı duyuldu; "indir lan, hayırdır ya, ne bağırıyon oğlum sen, aşağı inin arama yapacağız, hayırdır ya"
Ekleme Tarihi: 09.12.2022 - 00:33

TÜRKİYE DE POLİS OLMAK !

Sosyal Medya da yayınlanan bir video, polisimizin ne zor şartlar altında çalıştığını ve kimlerle uğraştığını açık ve net olarak ortaya koydu.

Adana'da görev başındaki polis memurlarına sataşan bir grup şahıs saniye saniye görüntülendi.

Ekip otosunun camından içeri kafasını uzatıp, elini kolunu sallayarak polis memurlarına sataşan şahıslar, çektikleri videoyu sosyal medyada yayınladı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Söz konusu videoda bir grup şahıs, argo ifadelerle yaklaştıkları ekip otosundaki polislere, el hareketleriye birlikte birşeyler söylemeye başladı.

"İNDİR LAN"

Polis memurlarının karşılık vermemesi üzerine hareketlerine devam eden şahısların şu ifadeleri kullandığı duyuldu;

"indir lan, hayırdır ya, ne bağırıyon oğlum sen, aşağı inin arama yapacağız, hayırdır ya"

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.