LASTİK İŞ yılbaşı

Y. KAPTAN SALKIM SÖĞÜT VE ÇAMSAKIZI'NDA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

İZMİT 07.11.2022 - 13:02, Güncelleme: 07.11.2022 - 13:02
 

Y. KAPTAN SALKIM SÖĞÜT VE ÇAMSAKIZI'NDA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Büyükşehir, bozulmaların meydana geldiği Y. Kaptan’ın Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde parke kaldırım ve bordür yenileme çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde çeşitli nedenlerle bozulan kaldırımları yeniliyor. Yayaların kullandığı bozuk kaldırımlar yerine yeni parke ve bordür imalatları yapılıyor.   YAYA GÜVENLİĞİ VE KONFORU İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde parke kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları Büyükşehir ekipleri tarafından yapılıyor. Yayaların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamaları için bozulan kaldırımlar yenileniyor. 120 metre uzunluktaki Çamsakızı ve 250 metre uzunluktaki Salkım Söğüt caddelerinde kaldırım ve bordür yapım çalışmaları sürüyor.
Büyükşehir, bozulmaların meydana geldiği Y. Kaptan’ın Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde parke kaldırım ve bordür yenileme çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde çeşitli nedenlerle bozulan kaldırımları yeniliyor. Yayaların kullandığı bozuk kaldırımlar yerine yeni parke ve bordür imalatları yapılıyor.

 

YAYA GÜVENLİĞİ VE KONFORU

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt ve Çamsakızı caddelerinde parke kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları Büyükşehir ekipleri tarafından yapılıyor. Yayaların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamaları için bozulan kaldırımlar yenileniyor. 120 metre uzunluktaki Çamsakızı ve 250 metre uzunluktaki Salkım Söğüt caddelerinde kaldırım ve bordür yapım çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.