LASTİK İŞ yılbaşı

YAĞMA VE UYUŞTURUCU FİRARİSİ YAKALANDI!

ASAYİŞ 18.12.2023 - 17:55, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:55
 

YAĞMA VE UYUŞTURUCU FİRARİSİ YAKALANDI!

Başiskele'de düzenlenen operasyonla 2 suçtan 6 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan 28 yaşındaki A.Ç. yakalandı.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘Birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma’ ve ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etme veya bulundurmak’ suçlarından toplam 6 yıl 6 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan A.Ç.’yi yakaladı. A.Ç. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan A.Ç. cezaevine gönderildi.
Başiskele'de düzenlenen operasyonla 2 suçtan 6 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan 28 yaşındaki A.Ç. yakalandı.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘Birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma’ ve ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etme veya bulundurmak’ suçlarından toplam 6 yıl 6 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan A.Ç.’yi yakaladı.

A.Ç. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan A.Ç. cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.