LASTİK İŞ yılbaşı
Hayrullah DEMİRAY
Köşe Yazarı
Hayrullah DEMİRAY
 

FORD’DA İŞÇİ KIYIMI SÜRÜYOR SENDİKA SEYREDİYOR

Ford fabrikasında işçi kıyımı sürüyor sendika da seyrediyor. Bunu söylesek sendikacılara haksızlık etmiş olmayız sanırım sendikalar neden var işçilein hakkını korumak için lakin sendikalar öyle bir duruma geldiki bırakın işçilerin çalışanın hakkını korumayı onlardan aldıkları aidatlarla adeta saltanat sürüyorlar. İşte bunun son örneğini Ford fabrikasında ve diğer fabrikalarda görmeye devam ediyoruz. Ford fabrikasında yaşanan gelişmeleri hepimiz yakından takip ediyoruz hakeza sadece FORD değil Kocaeli’de ve Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden biri olan TÜPRAŞ’ta da benzer durumlar yaşanıyor hatta Kocaeli’de son dönemlerde hangi fabrikada işletme’de bir sorun olsa sendikalar adeta deyim yerindeyse kafalarını kuma gömmeyi tercih ediyor ve sıcak koltuklarından kalkımıyorlar. İşçiler adeta kaderlerine terkediliyor ve işçilerin haklı drenişe destek vermek şöyle dursun işten atılan işçilerle görüşmeye bile tenezzül etmiyorlar. Ha işçi hakkını alınca yani iyi gününde yanında olan sendikacılara elbette gerekeni yapacaktır. Dar gününde olmayan sendikacıyı iyi gününde ne yapsın. İşçilerin haklı drenişin’de Basın olarak’ta sonuna kadar işçilerimizin yanındayız
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2023 - Pazartesi

FORD’DA İŞÇİ KIYIMI SÜRÜYOR SENDİKA SEYREDİYOR

Ford fabrikasında işçi kıyımı sürüyor sendika da seyrediyor.

Bunu söylesek sendikacılara haksızlık etmiş olmayız sanırım sendikalar neden var işçilein hakkını korumak için lakin sendikalar öyle bir duruma geldiki bırakın işçilerin çalışanın hakkını korumayı onlardan aldıkları aidatlarla adeta saltanat sürüyorlar.

İşte bunun son örneğini Ford fabrikasında ve diğer fabrikalarda görmeye devam ediyoruz.

Ford fabrikasında yaşanan gelişmeleri hepimiz yakından takip ediyoruz hakeza sadece FORD değil Kocaeli’de ve Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden biri olan TÜPRAŞ’ta da benzer durumlar yaşanıyor hatta Kocaeli’de son dönemlerde hangi fabrikada işletme’de bir sorun olsa sendikalar adeta deyim yerindeyse kafalarını kuma gömmeyi tercih ediyor ve sıcak koltuklarından kalkımıyorlar.

İşçiler adeta kaderlerine terkediliyor ve işçilerin haklı drenişe destek vermek şöyle dursun işten atılan işçilerle görüşmeye bile tenezzül etmiyorlar.

Ha işçi hakkını alınca yani iyi gününde yanında olan sendikacılara elbette gerekeni yapacaktır.

Dar gününde olmayan sendikacıyı iyi gününde ne yapsın.

İşçilerin haklı drenişin’de Basın olarak’ta sonuna kadar işçilerimizin yanındayız

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.