LASTİK İŞ yılbaşı

YILDIZ: DEDİKODULARLA İTTİFAKIMIZI ZAYIFLATAMAZLAR

SİYASET 02.09.2022 - 12:10, Güncelleme: 02.09.2022 - 12:10
 

YILDIZ: DEDİKODULARLA İTTİFAKIMIZI ZAYIFLATAMAZLAR

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in lansman daveti için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı ziyaretle ilgili bir basın açıklaması yayınladı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in lansman daveti için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı ziyaretle ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Söz konusu ziyaretin çarpıtılarak art niyetli yorumlar yapıldığını ifade eden Şanbaz Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben 2 günlük genel merkez programım nedeniyle Ankara’daydım. Genel başkanımızı ziyaret eden Fatma başkanımızla randevu saatlerimiz peş peşe idi. Birlikte görüşme sağladık. AKŞENER: ‘SİZ ABİ KARDEŞSİNİZ…’ Fatma Kaplan Hürriyet ittifakımızın bir belediye başkanı. Genel başkanım zaten benim yanımda kendisiyle hiçbir konuyu görüşmekten imtina etmez. Biz bir aileyiz. Yaklaşık bir saat boyunca sohbet ettik. Sağda solda konuşulduğu gibi herhangi bir şikayet, herhangi bir gerginlik ve tartışma ortamı olmadı. Hatta genel başkanımız aramızdaki uyumdan övgüyle bahsetti, ‘siz abi kardeşsiniz. Çok iyi anlaşıyorsunuz’ dedi. Kentimiz ve Millet İttifakımızın kentimizdeki faaliyeti açısında oldukça verimli geçen bir görüşme oldu. DEDİKODULARIN AMACI BELLİ Bugün maalesef bu ziyaretin amacından saptırılarak yorumlandığını görüyorum. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bizler seçim için, Türkiye’nin aydınlık yarınları için çok yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Fatma Hanım hayata geçirdiği projelerin sonuçlarını alıyor, sürekli açılışlar yapıyor. Ben de partimin başarısı için çalışıyorum. Saha programları yapıyorum. Durum bu iken ufak tefek meselelerin sanki ana gündemimizmiş gibi sunulması doğru değil. Bizim bunlara ayıracak vaktimiz yok. Bu dedikoduların amacı belli. Millet İttifakı’nın yükselişini hazmedemiyorlar. Ancak bilmiyorlar, dedikodularla ittifakımızı zayıflatamazlar.”  
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in lansman daveti için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı ziyaretle ilgili bir basın açıklaması yayınladı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in lansman daveti için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı ziyaretle ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Söz konusu ziyaretin çarpıtılarak art niyetli yorumlar yapıldığını ifade eden Şanbaz Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben 2 günlük genel merkez programım nedeniyle Ankara’daydım. Genel başkanımızı ziyaret eden Fatma başkanımızla randevu saatlerimiz peş peşe idi. Birlikte görüşme sağladık.

AKŞENER: ‘SİZ ABİ KARDEŞSİNİZ…’

Fatma Kaplan Hürriyet ittifakımızın bir belediye başkanı. Genel başkanım zaten benim yanımda kendisiyle hiçbir konuyu görüşmekten imtina etmez. Biz bir aileyiz. Yaklaşık bir saat boyunca sohbet ettik. Sağda solda konuşulduğu gibi herhangi bir şikayet, herhangi bir gerginlik ve tartışma ortamı olmadı. Hatta genel başkanımız aramızdaki uyumdan övgüyle bahsetti, ‘siz abi kardeşsiniz. Çok iyi anlaşıyorsunuz’ dedi. Kentimiz ve Millet İttifakımızın kentimizdeki faaliyeti açısında oldukça verimli geçen bir görüşme oldu.

DEDİKODULARIN AMACI BELLİ

Bugün maalesef bu ziyaretin amacından saptırılarak yorumlandığını görüyorum. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bizler seçim için, Türkiye’nin aydınlık yarınları için çok yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Fatma Hanım hayata geçirdiği projelerin sonuçlarını alıyor, sürekli açılışlar yapıyor. Ben de partimin başarısı için çalışıyorum. Saha programları yapıyorum. Durum bu iken ufak tefek meselelerin sanki ana gündemimizmiş gibi sunulması doğru değil. Bizim bunlara ayıracak vaktimiz yok. Bu dedikoduların amacı belli. Millet İttifakı’nın yükselişini hazmedemiyorlar. Ancak bilmiyorlar, dedikodularla ittifakımızı zayıflatamazlar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.