LASTİK İŞ yılbaşı

YILDIZLI: "CHP KAZANAN ADAYIN ARKASINDA DURACAK''

SİYASET 21.01.2024 - 14:44, Güncelleme: 21.01.2024 - 14:44
 

YILDIZLI: "CHP KAZANAN ADAYIN ARKASINDA DURACAK''

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ön seçimde oy kullanma sırasında açıklama yaptı. Yıldızlı CHP örgütünün kazanan adayın arkasında duracağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı’nın belirleneceği ön seçim heyecanı bugün saat 08.00 itibariyle Ulugazi İlkokulu’nda başladı. Üyeler kurulan 20 sandıkta 17.00’ye kadar oylarını kullanacak. CHP İzmit İlçe Başkanlığına kayıtlı 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ön seçimde İzmit için Hakan Tanta, Emre Andız, Hüseyin Erol ve Fatma Kaplan Hürriyet yarışıyor. Ön seçimi CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek yönetiyor. “HEPİMİZ ADAYIMIZIN ARKASINA DİZİLECEĞİZ”  Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı,”Ön seçimler her zaman için kıymetlidir. Cumhuriyet Halk Partisi hem merkez ilçede hem büyükşehirde başarıyı elde edecektir. 10 yıl sonra 15 yıl sonra Kocaeli’ye sosyal demokrat belediyecilik gelecek. Heyecana bakın. Ne olursa olsun kazanan bizim partimizin adayıdır, hepimiz onun arkasına dizileceğiz bir 5 sene daha İzmit’te sosyal belediyeciliği yaşayacağız” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ön seçimde oy kullanma sırasında açıklama yaptı. Yıldızlı CHP örgütünün kazanan adayın arkasında duracağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı’nın belirleneceği ön seçim heyecanı bugün saat 08.00 itibariyle Ulugazi İlkokulu’nda başladı. Üyeler kurulan 20 sandıkta 17.00’ye kadar oylarını kullanacak. CHP İzmit İlçe Başkanlığına kayıtlı 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ön seçimde İzmit için Hakan Tanta, Emre Andız, Hüseyin Erol ve Fatma Kaplan Hürriyet yarışıyor. Ön seçimi CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek yönetiyor.

“HEPİMİZ ADAYIMIZIN ARKASINA DİZİLECEĞİZ” 
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı,”Ön seçimler her zaman için kıymetlidir. Cumhuriyet Halk Partisi hem merkez ilçede hem büyükşehirde başarıyı elde edecektir. 10 yıl sonra 15 yıl sonra Kocaeli’ye sosyal demokrat belediyecilik gelecek. Heyecana bakın. Ne olursa olsun kazanan bizim partimizin adayıdır, hepimiz onun arkasına dizileceğiz bir 5 sene daha İzmit’te sosyal belediyeciliği yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.