LASTİK İŞ yılbaşı

YÜKSEK NEMLİ HAVAYA DİKKAT! VALİLİK UYARDI!

YAŞAM 22.08.2023 - 10:27, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:38
 

YÜKSEK NEMLİ HAVAYA DİKKAT! VALİLİK UYARDI!

Kocaeli Valiliği, bölgemizde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini duyurarak vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi; "Özellikle denize kıyısı olan ilçelerimizde yüksek nem ile birlikte hissedilen sıcakların daha fazla olabileceği değerlendirildiğinden, kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta boyunca da etkisini sürdüreceği, önümüzdeki hafta başına kadar bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin edildi. Kocaeli'nde bugun, hissedilen sıcaklık en yüksek 34 en düşük 22 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 93 en düşük yüzde 23 olacak. Rüzgar ise kuzeydoğu yönünden esecek.
Kocaeli Valiliği, bölgemizde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini duyurarak vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi; "Özellikle denize kıyısı olan ilçelerimizde yüksek nem ile birlikte hissedilen sıcakların daha fazla olabileceği değerlendirildiğinden, kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta boyunca da etkisini sürdüreceği, önümüzdeki hafta başına kadar bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin edildi.

Kocaeli'nde bugun, hissedilen sıcaklık en yüksek 34 en düşük 22 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 93 en düşük yüzde 23 olacak. Rüzgar ise kuzeydoğu yönünden esecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.