KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

YUNUS EMRE CADDESİ ASFALTA HAZIRLANIYOR

GÜNDEM 19.12.2023 - 12:54, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:54
 

YUNUS EMRE CADDESİ ASFALTA HAZIRLANIYOR

Başiskele’nin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Barbaros Mahallesi’nin en işlek caddelerinden biri olan Yunus Emre Caddesi asfalta hazırlanıyor.

Başiskele’de alt yapı çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yollar yeniden asfaltlanmaya devam ediyor. Başiskele halkının daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için çalışan Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamen yenilenen caddelerin üst yapı çalışmalarını da hızla gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte prestijli cadde sayısını artıran Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle ışıl ışıl cadde ve bulvarlarla kente estetik bir görünüm kazandırıyor.   BAŞİSKELE’NİN YENİ PRESTİJLİ CADDESİ OLACAK   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla yaklaşık 1000 metrelik Barbaros Mahallesi’nin en çok trafik akışının olduğu Yunus Emre Caddesi’nin üst yapısının yenilenmesi için çalışmalar başladı. Baştan sona sıcak asfaltta kaplanacak olan yolda, asfalt kazıma makinesi ile eskiyen ve bozulan asfalt yerinden sökülmeye başlandı.  Kazıma işlemlerinin ardından cadde, kaliteli sıcak asfaltla kaplanacak. Kaldırımları da yenilecek olan caddeye dekoratif sokak lambaları da yerleştirilecek ve kente yeni prestijli cadde daha kazandırılacak.    BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR   Yunus Emre Caddesi’ndeki çalışmaları yakından ve yerinden takip eden ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi alan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçeye değerli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür etti. 
Başiskele’nin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Barbaros Mahallesi’nin en işlek caddelerinden biri olan Yunus Emre Caddesi asfalta hazırlanıyor.

Başiskele’de alt yapı çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yollar yeniden asfaltlanmaya devam ediyor. Başiskele halkının daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için çalışan Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamen yenilenen caddelerin üst yapı çalışmalarını da hızla gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte prestijli cadde sayısını artıran Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle ışıl ışıl cadde ve bulvarlarla kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

 

BAŞİSKELE’NİN YENİ PRESTİJLİ CADDESİ OLACAK

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla yaklaşık 1000 metrelik Barbaros Mahallesi’nin en çok trafik akışının olduğu Yunus Emre Caddesi’nin üst yapısının yenilenmesi için çalışmalar başladı. Baştan sona sıcak asfaltta kaplanacak olan yolda, asfalt kazıma makinesi ile eskiyen ve bozulan asfalt yerinden sökülmeye başlandı.  Kazıma işlemlerinin ardından cadde, kaliteli sıcak asfaltla kaplanacak. Kaldırımları da yenilecek olan caddeye dekoratif sokak lambaları da yerleştirilecek ve kente yeni prestijli cadde daha kazandırılacak. 

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

 

Yunus Emre Caddesi’ndeki çalışmaları yakından ve yerinden takip eden ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi alan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçeye değerli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.