KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

YUVACIK MEYDANI ŞEKİLLENİYOR

YAŞAM 26.10.2023 - 10:46, Güncelleme: 26.10.2023 - 10:46
 

YUVACIK MEYDANI ŞEKİLLENİYOR

Başiskele Belediyesi kente nefes aldıracak sosyal alanları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Yeşiliyle ve mavisiyle Kocaeli’nin cazibe merkezi haline gelen Başiskele’de artan nüfusa bağlı olarak ortaya çıkan hızlı kentleşmenin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli projeler yapılıyor. Bu doğrultuda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de bulunan semt meydanları projeleri tek tek kente kazandırılıyor.   Barbaros Semt Meydanı, Bahçecik Semt Meydanı ve Yeniköy Atatürk Meydanı’nın ardından Yuvacık Semt Meydanı çalışmalarında da sona geliniyor.  1300 metrekare alan üzerine inşa edilecek semt meydanının zemin kaplaması yapılıyor. Tüm çalışmalar tamamlandığında içerisinde Osmanlı mimarisinde çeşme, 100 kişilik amfi, 15 araçlık otopark ve dinlenme alanları yer alacak.
Başiskele Belediyesi kente nefes aldıracak sosyal alanları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Yeşiliyle ve mavisiyle Kocaeli’nin cazibe merkezi haline gelen Başiskele’de artan nüfusa bağlı olarak ortaya çıkan hızlı kentleşmenin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli projeler yapılıyor. Bu doğrultuda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de bulunan semt meydanları projeleri tek tek kente kazandırılıyor.

 

Barbaros Semt Meydanı, Bahçecik Semt Meydanı ve Yeniköy Atatürk Meydanı’nın ardından Yuvacık Semt Meydanı çalışmalarında da sona geliniyor.  1300 metrekare alan üzerine inşa edilecek semt meydanının zemin kaplaması yapılıyor. Tüm çalışmalar tamamlandığında içerisinde Osmanlı mimarisinde çeşme, 100 kişilik amfi, 15 araçlık otopark ve dinlenme alanları yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.