KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ZEKERİYA ÖZAK'IN ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

SİYASET 17.02.2022 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2022 - 16:28
 

ZEKERİYA ÖZAK'IN ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

AKP’de uzun yıllar görev yapmasının ardından İYİ Parti’ye geçen Zekeriya Özak’a parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Özak, rozetin ardından yaptığı paylaşımda AK Partililere seslendi. Özak hakkında tüm süreç haberimizde.

AKP’de çeşitli görevlerde bulunan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanvekili Zekeriya Özak, son zamanlarda Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptığı eleştirilerle gündeme gelmişti. Adı bir dönem DEVA Partisi ile de anılan Özak, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adil Gülez ile birlikte Ankara’da bulunan genel merkeze giden Özak’ın parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.   “2020 YILINDA AK PARTİ’DEN AYRILDIM” Özak, rozetin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bizzat rozet takarak onurlandırmasıyla İYİ Parti ailesine katılmış bulunuyorum. Bilindiği üzere 2004-2019 yılları arasında İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinde meclis üyeliği, imar komisyon başkanlıkları, 2011-2019 yılları arasında da 8 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevlerinde bulundum. Bu süreler içinde insanı merkeze alan bir anlayışla siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin kalbine dokunmaya çalıştım. Elimden geldiğince kentimize samimiyetle hizmet etmeye gayret ettim. Ülkemizin içinden geçtiği fırtınaları ve birçok hususu değerlendirerek 2020 yılında AK Parti’den resmen ayrıldım” dedi.   “ÜZÜLENLERİ VE BANA KIZANLARI DA ANLAYABİLİYORUM” İYİ Parti’ye geçiş sürecini de anlatan Özak, “Siyasetin ehliyet, liyakat esaslarına göre yapılmasına hep inandım. İYİ Parti’nin ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşacağına dair program ve politikalarını uzun zamandır takip ediyordum ve İYİ Parti’nin bir ferdi olmaya karar verdim. Mevla’m bu kararı hayırlı eylesin. Buradan AK Parti’li kardeşlerime de seslenmek istiyorum: Sizlerle geçmişte yıllarca birlikte çalıştık, emek verdik. Ben sizlerin kardeşiyim, abisiyim ve öyle olmaya da devam edeceğim. Üzülenleri ve bana kızanları da anlayabiliyorum, onları da seviyorum. Biliniz ki İYİ Parti’de daha iyi hizmet edeceğimi düşündüğüm için buradayım. Siyasetten önce insan olduğumuzu ve yarın da yüzyüze bakacağımızı lütfen unutmayalım. Allah’a emanet olunuz.
AKP’de uzun yıllar görev yapmasının ardından İYİ Parti’ye geçen Zekeriya Özak’a parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Özak, rozetin ardından yaptığı paylaşımda AK Partililere seslendi. Özak hakkında tüm süreç haberimizde.

AKP’de çeşitli görevlerde bulunan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanvekili Zekeriya Özak, son zamanlarda Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptığı eleştirilerle gündeme gelmişti. Adı bir dönem DEVA Partisi ile de anılan Özak, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adil Gülez ile birlikte Ankara’da bulunan genel merkeze giden Özak’ın parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

 

2020 YILINDA AK PARTİ’DEN AYRILDIM”

Özak, rozetin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bizzat rozet takarak onurlandırmasıyla İYİ Parti ailesine katılmış bulunuyorum. Bilindiği üzere 2004-2019 yılları arasında İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinde meclis üyeliği, imar komisyon başkanlıkları, 2011-2019 yılları arasında da 8 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevlerinde bulundum. Bu süreler içinde insanı merkeze alan bir anlayışla siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin kalbine dokunmaya çalıştım. Elimden geldiğince kentimize samimiyetle hizmet etmeye gayret ettim. Ülkemizin içinden geçtiği fırtınaları ve birçok hususu değerlendirerek 2020 yılında AK Parti’den resmen ayrıldım” dedi.

 

ÜZÜLENLERİ VE BANA KIZANLARI DA ANLAYABİLİYORUM”

İYİ Parti’ye geçiş sürecini de anlatan Özak, “Siyasetin ehliyet, liyakat esaslarına göre yapılmasına hep inandım. İYİ Parti’nin ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşacağına dair program ve politikalarını uzun zamandır takip ediyordum ve İYİ Parti’nin bir ferdi olmaya karar verdim. Mevla’m bu kararı hayırlı eylesin. Buradan AK Parti’li kardeşlerime de seslenmek istiyorum: Sizlerle geçmişte yıllarca birlikte çalıştık, emek verdik. Ben sizlerin kardeşiyim, abisiyim ve öyle olmaya da devam edeceğim. Üzülenleri ve bana kızanları da anlayabiliyorum, onları da seviyorum. Biliniz ki İYİ Parti’de daha iyi hizmet edeceğimi düşündüğüm için buradayım. Siyasetten önce insan olduğumuzu ve yarın da yüzyüze bakacağımızı lütfen unutmayalım. Allah’a emanet olunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.