LASTİK İŞ yılbaşı

30 BİN TL DEĞERİNDE HIRSIZLIK!

ASAYİŞ 17.02.2024 - 10:08, Güncelleme: 17.02.2024 - 10:12
 

30 BİN TL DEĞERİNDE HIRSIZLIK!

Başiskele ilçesinde bir inşaattan piyasa değeri 30 bin TL olan fayans kesme makinesini çalan 2 şüpheli yakalandı.

Olay, 5 Şubat'ta Başiskele ilçesinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, piyasa değeri 30 bin TL olan fayans kesme makinesinin çalınmasının ardından Başiskele Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İnşaat malzemelerini çaldığı tespit edilen H.Ş. ve F.B. dün Dilovası ve Körfez ilçelerinde yakalandı. Gözaltına alınan H.Ş. ve F.B. emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Başiskele ilçesinde bir inşaattan piyasa değeri 30 bin TL olan fayans kesme makinesini çalan 2 şüpheli yakalandı.

Olay, 5 Şubat'ta Başiskele ilçesinde bulunan bir inşaatta meydana geldi.

İddiaya göre, piyasa değeri 30 bin TL olan fayans kesme makinesinin çalınmasının ardından Başiskele Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İnşaat malzemelerini çaldığı tespit edilen H.Ş. ve F.B. dün Dilovası ve Körfez ilçelerinde yakalandı.

Gözaltına alınan H.Ş. ve F.B. emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.