LASTİK İŞ yılbaşı

50 YAŞ ÜSTÜNDE SUADİYESPOR ŞAMPİYON

SPOR 29.09.2023 - 13:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 13:41
 

50 YAŞ ÜSTÜNDE SUADİYESPOR ŞAMPİYON

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası’nda 50 yaş üstünde Suadiyespor, Köseköyspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası’nda 50 yaş üstünde Suadiyespor – Köseköyspor şampiyonluk maçında karşı karşıya geldiler. 30 dakikadan iki devre halinde yapılan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.   ŞAMPİYON SUADİYESPOR Derbent Stadı’nda Suadiyespor ile Köseköyspor’u karşı karşıya getiren final beklendiği gibi çekişmeli geçti. Suadiyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyon oldu. Yeşil-Beyazlılar geçen yıl da mutlu sona ulaşmıştı.   KUPAYI KOCAMAN VERDİ Final karşılaşması sonrasında kupa töreni yapıldı. Şampiyon Suadiyespor ile ikinci Köseköyspor kupalarını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.M.Mustafa Kocaman takdim etti.
Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası’nda 50 yaş üstünde Suadiyespor, Köseköyspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası’nda 50 yaş üstünde Suadiye spor – Köseköy spor şampiyonluk maçında karşı karşıya geldiler. 30 dakikadan iki devre halinde yapılan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.

 

ŞAMPİYON SUADİYESPOR

Derbent Stadı’nda Suadiye spor ile Köseköyspor’u karşı karşıya getiren final beklendiği gibi çekişmeli geçti. Suadiye spor sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyon oldu. Yeşil-Beyazlılar geçen yıl da mutlu sona ulaşmıştı.

 

KUPAYI KOCAMAN VERDİ

Final karşılaşması sonrasında kupa töreni yapıldı. Şampiyon Suadiye spor ile ikinci Köseköy spor kupalarını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.M. Mustafa Kocaman takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.