LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ DE 7 İLÇE BAŞKAN İSTİFA EDECEK !

SİYASET 27.07.2023 - 01:08, Güncelleme: 27.07.2023 - 01:11
 

AK PARTİ DE 7 İLÇE BAŞKAN İSTİFA EDECEK !

Ak Parti de yerel seçim öncesi 7 ilçe başkanının belediye başkanlığı adaylığı için görevinden istifa edeceği öne sürüldü. Ak PArti İl Başkanı Şahin Talus'un dün ilçe başkanları ile bir toplantı yaptığı ve toplantıda İzmit, Çayırova, Darıca, Kandıra, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ilçe başkanın istifa edeceklerini açıkladıkları ifade edildi.

İzmit merkezli En Kocali haber sitesinin haberine göre Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün ilçe başkanları ile Sekapark Otel de bir toplantı yaptı. Gebze ilçe başkanı dışında diğer ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda ilçe başkanları ile tek tek görüştüğü belirtildi.  Haberin devamı şöyle ; Muhalefet parti içi tartışmalarla gündeme gelirken, AK Parti yerel seçimler atmosferine çok hızlı girdi. İl Başkanı Dr. Şahin Talus dün ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanlarını İzmit Sekapark Otel’e çağırdı ve şehir dışında olan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya hariç hepsiyle tek tek görüştü. TOPLU DEĞİL TEKLİ GÖRÜŞME Talus ilçe başkanlarına önce genel merkezin talimatını paylaştı. Ardından yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmak isteyip istemediklerini sordu. Tüm ilçe başkanları süreçle ilgili fikirlerini paylaştı, değerlendirmelerde bulundu. İLÇE TEŞKİLATI DA SORULDU Talus ilçe başkanlarından ayrıca, teşkilatlarıyla ilgili rapor istedi, yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliğini düşünen isimlerin sayısını talep etti. Genel merkezin, “İlçe teşkilatı dağılır mı? Yapı korunur mu?” düşüncesinden hareketle kendisinden rapor istediğini dile getirdi. İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNENLER, DÜŞÜNMEYENLER Söz konusu ikili görüşmelerde, İzmit, Çayırova, Darıca, Kandıra, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ilçe başkanlarının istifa etme yönünde görüş belirttiği iddia ediliyor. Dilovası, Körfez, Derince ve Başiskele ilçe başkanlarının istifa etmeyi düşünmediği, şehir dışında bulunan Gebze ilçe başkanının ise yarın (Perşembe) il başkanı ile bir araya geleceği belirtiliyor. KOORDİNATÖRLER GELEBİLİR İl Başkanı Şahin Talus’un ilçe başkanlarıyla değerlendirmesini yaptıktan sonra genel merkeze bir ön rapor sunması, sonraki süreçte ise Kocaeli ve Marmara Koordinatörlerinin ilimize gelerek ilçe başkanlarıyla bir kez daha görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.
Ak Parti de yerel seçim öncesi 7 ilçe başkanının belediye başkanlığı adaylığı için görevinden istifa edeceği öne sürüldü. Ak PArti İl Başkanı Şahin Talus'un dün ilçe başkanları ile bir toplantı yaptığı ve toplantıda İzmit, Çayırova, Darıca, Kandıra, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ilçe başkanın istifa edeceklerini açıkladıkları ifade edildi.

İzmit merkezli En Kocali haber sitesinin haberine göre Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün ilçe başkanları ile Sekapark Otel de bir toplantı yaptı. Gebze ilçe başkanı dışında diğer ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda ilçe başkanları ile tek tek görüştüğü belirtildi. 

Haberin devamı şöyle ;

Muhalefet parti içi tartışmalarla gündeme gelirken, AK Parti yerel seçimler atmosferine çok hızlı girdi. İl Başkanı Dr. Şahin Talus dün ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanlarını İzmit Sekapark Otel’e çağırdı ve şehir dışında olan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya hariç hepsiyle tek tek görüştü.

TOPLU DEĞİL TEKLİ GÖRÜŞME

Talus ilçe başkanlarına önce genel merkezin talimatını paylaştı. Ardından  yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olm ak isteyip istemediklerini sordu. Tüm ilçe başkanları süreçle ilgili fikirlerini paylaştı, değerlendirmelerde bulundu.

İLÇE TEŞKİLATI DA SORULDU

Talus ilçe başkanlarından ayrıca, teşkilatlarıyla ilgili rapor istedi, yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliğini düşünen isimlerin sayısını talep etti. Genel merkezin, “İlçe teşkilatı dağılır mı? Yapı korunur mu?” düşüncesinden hareketle kendisinden rapor istediğini dile getirdi.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNENLER, DÜŞÜNMEYENLER

Söz konusu ikili görüşmelerde, İzmit, Çayırova, Darıca, Kandıra, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ilçe başkanlarının istifa etme yönünde görüş belirttiği iddia ediliyor.
Dilovası, Körfez, Derince ve Başiskele ilçe başkanlarının istifa etmeyi düşünmediği, şehir dışında bulunan Gebze ilçe başkanının ise yarın (Perşembe) il başkanı ile bir araya geleceği belirtiliyor.

KOORDİNATÖRLER GELEBİLİR

İl Başkanı Şahin Talus’un ilçe başkanlarıyla değerlendirmesini yaptıktan sonra genel merkeze bir ön rapor sunması, sonraki süreçte ise Kocaeli ve Marmara Koordinatörlerinin ilimize gelerek ilçe başkanlarıyla bir kez daha görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.