LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN ADAY GÖSTERİLMEYENLERE DİKKAT ÇEKEN MESAJ!

KOCAELİ 03.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:30
 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN ADAY GÖSTERİLMEYENLERE DİKKAT ÇEKEN MESAJ!

AK Parti’de 12 ilçe belediye başkan adayının dün akşam açıklanmasının ardından il başkanlığı tarafından hazırlanan belediye başkan aday adayı tanıtım toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz aday gösterilmeyenlere yönelik, “Bize bir yer verilmedi diye bırakıp gidemeyiz, kenara çekilemeyiz, bana ne diyemeyiz. Biz makam olsun olmasın bu davanın bir neferi olarak Cumhur İttifakına destek vermeye mecburuz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını teşkilatlara getirdiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, “Kocaeli’de olmaktan büyük keyif alıyorum. Teşkilatlarımız açısından bizim gözbebeğimiz olan bir il. Bizim için bu makamlar milletimize hizmet etme yeridir. Biz makamlara değil davamıza bağlı oluruz. Bize bir yer verilmedi diye bırakıp gidemeyiz, kenara çekilemeyiz, bana ne diyemeyiz. Biz makam olsun olmasın bu davanın bir neferi olarak Cumhur İttifakına destek vermeye mecburuz” dedi. Gençlik kollarının “Reisi ara” sloganları nedeniyle konuşmasını zor tamamlamayan Yavuz, Erdoğan’ın programda olması nedeniyle arayamayacağını, ancak bu taleplerini Erdoğan’a ileteceğini belirtti.
AK Parti’de 12 ilçe belediye başkan adayının dün akşam açıklanmasının ardından il başkanlığı tarafından hazırlanan belediye başkan aday adayı tanıtım toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz aday gösterilmeyenlere yönelik, “Bize bir yer verilmedi diye bırakıp gidemeyiz, kenara çekilemeyiz, bana ne diyemeyiz. Biz makam olsun olmasın bu davanın bir neferi olar ak Cumhur İttifakına destek vermeye mecburuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını teşkilatlara getirdiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, “Kocaeli’de olmaktan büyük keyif alıyorum. Teşkilatlarımız açısından bizim gözbebeğimiz olan bir il. Bizim için bu makamlar milletimize hizmet etme yeridir. Biz makamlara değil davamıza bağlı oluruz. Bize bir yer verilmedi diye bırakıp gidemeyiz, kenara çekilemeyiz, bana ne diyemeyiz. Biz makam olsun olmasın bu davanın bir neferi olar ak Cumhur İttifakına destek vermeye mecburuz” dedi.

Gençlik kollarının “Reisi ara” sloganları nedeniyle konuşmasını zor tamamlamayan Yavuz, Erdoğan’ın programda olması nedeniyle arayamayacağını, anc ak bu taleplerini Erdoğan’a ileteceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.