LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ İL BAŞKANI TALUS: SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

KOCAELİ 28.03.2024 - 16:17, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:17
 

AK PARTİ İL BAŞKANI TALUS: SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Büyük Kocaeli Mitinginde yaptığı konuşmada, “Sandığa katılımı en yüksek düzeyde gerçekleştirelim. Bu bizim sorumluluğumuz. 31 Mart gecesi inşallah tüm sandıkları patlatacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Büyük Kocaeli Mitingi’nde alanda toplanan vatandaşlara hitaben şöyle konuştu: “Bugün Cumhurbaşkanımızla buluşmaya geldik. Vefa ve gayretinizi alkışlıyorum. Allah sizden razı olsun. Cumhurbaşkanımızla yürümeyi bize nasip eden Allah’a şükürler olsun. 31 Martta sandığa gideceğiz. Cumhur ittifakı partilerimiz ile uzun süredir sahadayız. Bu adaylarınız AK Parti ve Cumhur ittifakı adayıdır. Adaylarımızı Cumhurbaşkanı Erdoğan bizlere emanet etmiştir. Tüm sorunları aştık. Aşmamız gereken sorunları da sizinle aşacağız. Gayret ve samimiyete inanıyoruz. İnananlar tüm sorunları aşarlar. Herkesi sandığa davet edin. Sandığa katılımı en yüksek düzeyde gerçekleştirelim. Bu bizim sorumluluğumuz. 31 Mart gecesi inşallah tüm sandıkları patlatacağız.”
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Büyük Kocaeli Mitinginde yaptığı konuşmada, “Sandığa katılımı en yüksek düzeyde gerçekleştirelim. Bu bizim sorumluluğumuz. 31 Mart gecesi inşallah tüm sandıkları patlatacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Büyük Kocaeli Mitingi’nde alanda toplanan vatandaşlara hitaben şöyle konuştu:

“Bugün Cumhurbaşkanımızla buluşmaya geldik. Vefa ve gayretinizi alkışlıyorum. Allah sizden razı olsun. Cumhurbaşkanımızla yürümeyi bize nasip eden Allah’a şükürler olsun. 31 Martta sandığa gideceğiz. Cumhur ittifakı partilerimiz ile uzun süredir sahadayız. Bu adaylarınız AK Parti ve Cumhur ittifakı adayıdır. Adaylarımızı Cumhurbaşkanı Erdoğan bizlere emanet etmiştir.

Tüm sorunları aştık. Aşmamız gereken sorunları da sizinle aşacağız. Gayret ve samimiyete inanıyoruz. İnananlar tüm sorunları aşarlar. Herkesi sandığa davet edin. Sandığa katılımı en yüksek düzeyde gerçekleştirelim. Bu bizim sorumluluğumuz. 31 Mart gecesi inşallah tüm sandıkları patlatacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.