LASTİK İŞ yılbaşı

BAKAN ÖZHASAKİ KOCAELİ'NE MÜJDEYİ '0,69 FAİZLE' DİYEREK DUYURDU!

KOCAELİ 18.03.2024 - 16:10, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:13
 

BAKAN ÖZHASAKİ KOCAELİ'NE MÜJDEYİ '0,69 FAİZLE' DİYEREK DUYURDU!

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kocaeli'de iş dünyası ile bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi program için geldiği Kocaeli'de TOKİ tarafından Sepetçi ve Sekbanlı'da yapılan konutların anahtar teslim töreninin ardından Kocaeli Ticaret Odası'nda Kocaeli İş dünyası ile bir araya geldi.  Programa Bakan Özhaseki'nin yanı sıra Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile oda üyeleri ve iş insanları katıldı. Törende konuşan Bakan Özhaseki Kocaeli'de kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni avantaj ve projeler hayata geçireceklerini belirterek şunları söyledi;  "Farklı farklı genel müdürlüklerimiz var. Kurumlarımızın menfaatine ne varsa yapmaya hazırız. Dünyanın en eski yerleşim yeri olarak 2 bölge geçiyor Mezopotamya ve Anadolu. Cennet gibi bir vatanımız var. Birkaç temel prensibi kimsenin unutmaması gerekiyor. Şehirler canlı yapılar. Şehirler arasında da müthiş bir rekabet var. En önemlisi şehirlerin geleceği yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Kimler? Valiler, belediye başkan yardımcıları STK'lar. Kocaeli'de devamlı bir çalışma kalkınma görüyoruz. KOCAELİ  İÇİN 0.69 FAİZLİ KREDİ Biz azimliyiz. Kentsel dönüşümü yapacağız. Kocaeli için Yalova için Dünya Bankası ile görüşüp proje açıklayacağız. İzmir için açıklayacağımız gibi. 0.69 faizle. Bu müthiş bir rakam. Kocaeli'de de yaptığımız faaliyetler var. Şu ana kadar 1 milyon 340 bin konut yapmış TOKİ. Ben sıvası döküleni dahi duymadım. Fakat asıl olan kendi içimizdeki özel sektör ile müteahhitler ile sürdürebilmek. İnşaat sektörü içinde TOKİ'nin yer aldığı bölüm yüzde 20'yi bulmaz. Sektörümüzün önünün açık olduğunu bilelim. Türkiye ekonomisi güçlü ve dimdik ayakta. Evet sıkıntılar var ama ara ara sıkıntılı dönemler olur ama bunların hepsi geçer. Bu coğrafyada yaşamanın şartı güçlü olmak. Ateş çemberinin içinde olduğumuzu bilelim. Etrafımızda huzurun olduğu bir ülke var mı? Kendimize güvenelim. Sıkıntıları aşarız." 
Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kocaeli'de iş dünyası ile bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi program için geldiği Kocaeli'de TOKİ tarafından Sepetçi ve Sekbanlı'da yapılan konutların anahtar teslim töreninin ardından Kocaeli Ticaret Odası'nda Kocaeli İş dünyası ile bir araya geldi. 

Programa Bakan Özhaseki'nin yanı sıra Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile oda üyeleri ve iş insanları katıldı.

Törende konuşan Bakan Özhaseki Kocaeli'de kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni avantaj ve projeler hayata geçireceklerini belirterek şunları söyledi; 

"Farklı farklı genel müdürlüklerimiz var. Kurumlarımızın menfaatine ne varsa yapmaya hazırız. Dünyanın en eski yerleşim yeri olarak 2 bölge geçiyor Mezopotamya ve Anadolu. Cennet gibi bir vatanımız var. Birkaç temel prensibi kimsenin unutmaması gerekiyor. Şehirler canlı yapılar. Şehirler arasında da müthiş bir rekabet var. En önemlisi şehirlerin geleceği yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Kimler? Valiler, belediye başkan yardımcıları STK'lar. Kocaeli'de devamlı bir çalışma kalkınma görüyoruz.

KOCAELİ  İÇİN 0.69 FAİZLİ KREDİ

Biz azimliyiz. Kentsel dönüşümü yapacağız. Kocaeli için Yalova için Dünya Bankası ile görüşüp proje açıklayacağız. İzmir için açıklayacağımız gibi. 0.69 faizle. Bu müthiş bir rakam. Kocaeli'de de yaptığımız faaliyetler var. Şu ana kadar 1 milyon 340 bin konut yapmış TOKİ. Ben sıvası döküleni dahi duymadım. Fakat asıl olan kendi içimizdeki özel sektör ile müteahhitler ile sürdürebilmek. İnşaat sektörü içinde TOKİ'nin yer aldığı bölüm yüzde 20'yi bulmaz. Sektörümüzün önünün açık olduğunu bilelim. Türkiye ekonomisi güçlü ve dimdik ayakta. Evet sıkıntılar var ama ara ara sıkıntılı dönemler olur ama bunların hepsi geçer. Bu coğrafyada yaşamanın şartı güçlü olmak. Ateş çemberinin içinde olduğumuzu bilelim. Etrafımızda huzurun olduğu bir ülke var mı? Kendimize güvenelim. Sıkıntıları aşarız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.