LASTİK İŞ yılbaşı

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN KOCAELİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI'NA ZİYARET

KOCAELİ 29.08.2023 - 15:20, Güncelleme: 29.08.2023 - 15:34
 

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN KOCAELİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI'NA ZİYARET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Dip Çamuru Temizliği bölgesinde incelemelerde bulunmak için Kocaeli'ye geldi.. Kocaeli'ye gelen Bakan Mehmet Özhaseki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.Vali Yavuz'a yapılan ziyaretin ardından, Bakan Özhaseki ve Vali Yavuz beraber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret ettiler. Ziyarete AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus da eşlik etti. Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Kocaeli’ndeyiz. Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile bir araya gelerek güzel şehrimizde yapılan çalışmaları ve yeni projeleri değerlendirdik. AK Parti ve MHP il başkanlıklarımıza da ziyarette bulunduk.” TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK UYGULAMASI Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da," Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın  @mehmetozhaseki  ile birlikte Türkiye’nin en büyük çevre uygulaması olan Dip Çamuru Temizleme projesi için bölgede incelemelerde bulunduk." sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.      
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Dip Çamuru Temizliği bölgesinde incelemelerde bulunmak için Kocaeli'ye geldi.. Kocaeli'ye gelen Bakan Mehmet Özhaseki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti. Vali Yavuz'a yapılan ziyaretin ardından, Bakan Özhaseki ve Vali Yavuz beraber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret ettiler. Ziyarete AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus da eşlik etti.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün Kocaeli’ndeyiz. Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile bir araya gelerek güzel şehrimizde yapılan çalışmaları ve yeni projeleri değerlendirdik. AK Parti ve MHP il başkanlıklarımıza da ziyarette bulunduk.”

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK UYGULAMASI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da," Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın  @mehmetozhaseki  ile birlikte Türkiye’nin en büyük çevre uygulaması olan Dip Çamuru Temizleme projesi için bölgede incelemelerde bulunduk." sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.