LASTİK İŞ yılbaşı

BAL'DA KOCAELİ TAKIMLARINDAN GOL ŞOVU!

SPOR 25.02.2024 - 23:34, Güncelleme: 26.02.2024 - 00:13
 

BAL'DA KOCAELİ TAKIMLARINDAN GOL ŞOVU!

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’taki Kocaeli takımları zorlu haftayı bol golle kapadı.

Gebzespor’un şampiyonluk, Gölcük, Kullar ve Diliskelesi’nin de il sıralamasında üstte kalmak için kıyasıya mücadele ettiği BAL 2. Grup’ta Kocaeli takımları 20. haftasında rahat galibiyet aldı. Gebzespor, son haftaların diri ve dikkat çeken takımı Keşanspor’u konuk etti. Gebze evinde meisafir takımı 4-0 mağlup etti. Diliskelesispor, liderlik mücadelesi veren Feriköy ile Dilovası’nda karşılaştğı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.  Kullarspor deplasmanda İFA ile karşılaştı. Desplasmanda puan alan Kullarspor 1-1 Bberabere kaldı.  Gölcükspor grubun ters takımlarından Sarayspor 1953 ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 14. dakikasında Ender Acar'ın ve 76. dakikada Serbay Yağız'dan gelen goller ile 0-2 sona erdi. Gölcükspor 3 puan ile ayrıldı. Yuvacıkspor ise sondan birinci sırada yer alan Lüleburgaz ile Yuvacık’ta 3 puan mücadelesi verdi. Yuvacıkspor, Lüleburgazspor'u 6-0 mağlup etti.  20. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’taki Kocaeli takımları zorlu haftayı bol golle kapadı.

Gebzespor’un şampiyonluk, Gölcük, Kullar ve Diliskelesi’nin de il sıralamasında üstte kalmak için kıyasıya mücadele ettiği BAL 2. Grup’ta Kocaeli takımları 20. haftasında rahat galibiyet aldı.

Gebzespor, son haftaların diri ve dikkat çeken takımı Keşanspor’u konuk etti. Gebze evinde meisafir takımı 4-0 mağlup etti.

Diliskelesispor, liderlik mücadelesi veren Feriköy ile Dilovası’nda karşılaştğı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 

Kullarspor deplasmanda İFA ile karşılaştı. Desplasmanda puan alan Kullarspor 1-1 Bberabere kaldı. 

Gölcükspor grubun ters takımlarından Sarayspor 1953 ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 14. dakikasında Ender Acar'ın ve 76. dakikada Serbay Yağız'dan gelen goller ile 0-2 sona erdi. Gölcükspor 3 puan ile ayrıldı.

Yuvacıkspor ise sondan birinci sırada yer alan Lüleburgaz ile Yuvacık’ta 3 puan mücadelesi verdi. Yuvacıkspor, Lüleburgazspor'u 6-0 mağlup etti. 

20. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.