LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE 23 NİSAN COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAK

KOCAELİ 22.04.2024 - 09:59, Güncelleme: 22.04.2024 - 09:59
 

BAŞİSKELE 23 NİSAN COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAK

Başiskele Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl da çocukların bayramına neşe katacak.

Başiskele Sahili'nde kaykay pisti yanında kurulan alanda 23 Nisan Salı günü yapılacak etkinlikte kentin şanslı çocukları bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak.   BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE FESTİVAL HAVASI ESECEK   Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek etkinlikler saat 14.00'te çocuk atölyeleri ve oyun gruplarıyla başlayacak. Çocuk sesleriyle şenlenecek Başiskele Sahili'nde festival havası esecek.   Gün boyu sürecek etkinliklerde saat 16.00'da sahne gösterileri başlayacak. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün de katılım göstereceği 23 Nisan Çocuk Festivali'nde çocuklar ve aileleri unutulmaz keyifli zamanlar geçirecek.   Hep birlikte söylenecek şarkılar ile bayramın coşkusunu doyasıya yaşayan katılımcılara çeşitli ikramlar da ücretsiz olarak dağıtılacak.
Başiskele Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl da çocukların bayramına neşe katacak.

Başiskele Sahili'nde kaykay pisti yanında kurulan alanda 23 Nisan Salı günü yapılacak etkinlikte kentin şanslı çocukları bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak.

 

BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE FESTİVAL HAVASI ESECEK

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek etkinlikler saat 14.00'te çocuk atölyeleri ve oyun gruplarıyla başlayacak. Çocuk sesleriyle şenlenecek Başiskele Sahili'nde festival havası esecek.

 

Gün boyu sürecek etkinliklerde saat 16.00'da sahne gösterileri başlayacak. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün de katılım göstereceği 23 Nisan Çocuk Festivali'nde çocuklar ve aileleri unutulmaz keyifli zamanlar geçirecek.

 

Hep birlikte söylenecek şarkılar ile bayramın coşkusunu doyasıya yaşayan katılımcılara çeşitli ikramlar da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.