LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BAYRAMI YİNE HEP BİRLİKTE YAŞAYACAK

YAŞAM 05.04.2024 - 16:48, Güncelleme: 05.04.2024 - 16:48
 

BAŞİSKELE BAYRAMI YİNE HEP BİRLİKTE YAŞAYACAK

Başiskele Belediyesi her sene geleneksel hale getirdiği Kent Bayramlaşması’nın 28’incisini Ramazan Bayramı’nın ilk günü 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Kocaeli Vali Yardımcısı, Başiskele Kaymakam Vekili Ali Ada ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ev sahipliğinde Barbaros Mahallesi Semt Meydanı’nda yapılacak programda ilçe protokolü ve Başiskele halkı bayramlaşacak. 10 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak Başiskele Geleneksel Kent Bayramlaşması’nda yine birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilecek.   BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DAVET   Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerini bayramlaşma törenine davet etti.   Başkan Özlü mesajında “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı, şefkatin, sevginin ve saygının temelini oluşturan bu güzel bayram gününde 7’den 77’ye tüm Başiskeleli komşularımızı aramızda görmekten mutluluk duyarım.” ifadelerinde bulundu.   
Başiskele Belediyesi her sene geleneksel hale getirdiği Kent Bayramlaşması’nın 28’incisini Ramazan Bayramı’nın ilk günü 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Kocaeli Vali Yardımcısı, Başiskele Kaymakam Vekili Ali Ada ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ev sahipliğinde Barbaros Mahallesi Semt Meydanı’nda yapılacak programda ilçe protokolü ve Başiskele halkı bayramlaşacak. 10 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak Başiskele Geleneksel Kent Bayramlaşması’nda yine birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilecek.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DAVET

 

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerini bayramlaşma törenine davet etti.

 

Başkan Özlü mesajında “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı, şefkatin, sevginin ve saygının temelini oluşturan bu güzel bayram gününde 7’den 77’ye tüm Başiskeleli komşularımızı aramızda görmekten mutluluk duyarım.” ifadelerinde bulundu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.