LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ HATAY'A MOBİL AŞEVİ KURACAK

BAŞİSKELE 10.02.2023 - 16:38, Güncelleme: 10.02.2023 - 16:38
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ HATAY'A MOBİL AŞEVİ KURACAK

Ülkemizi derinden sarsan büyük deprem sonrası tüm imkânlarıyla seferber olan Başiskele Belediyesi, Hatay’a tam donanımlı konteyner mutfak da kuracak.

Başiskele Belediyesi, ilçenin güzide firmaları Gemont A.Ş ve Tarhun Catering iş birliğinde mobil aşevi yapıldı.     Gemont A.Ş tarafından gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışarak üretilen tam donanımlı konteyner mutfağın, ekipmanlarını ve mutfak kurulumunu Tarhun Catering firması yaptı. İki gün gibi kısa sürede hazırlanan mobil aşevi bir jeneratör ile birlikte tıra yüklendi.   KURU BAKLİYAT VE GIDALAR DA TIRA YÜKLENDİ   Başiskele Belediyesi’ne bağışlanan kuru bakliyat ve gıda malzemeleri de Başiskeleli gençler ve belediye personellerinin el birliğiyle tıra yüklendikten sonra mobil aşevi Antakya’ya gönderildi.   GÜNDE 1000 KİŞİLİK SICAK YEMEK ÇIKARILACAK   Başiskele Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi personellerinin yemekleri yapacağı tam donanımlı konteyner mutfakta günde 1000 kişinin sıcak yemek ihtiyacı karşılanacak.   BAŞKAN ÖZLÜ’DEN FİRMALARA TEŞEKKÜR   Mobil aşevi çalışmalarını yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, tam donanımlı konteyner mutfağımızın yapımında emeği olan herkese çok teşekkür ederek yaralarımızı hep birlikte süratle çalışacağız.   
Ülkemizi derinden sarsan büyük deprem sonrası tüm imkânlarıyla seferber olan Başiskele Belediyesi, Hatay’a tam donanımlı konteyner mutfak da kuracak.

Başiskele Belediyesi, ilçenin güzide firmaları Gemont A.Ş ve Tarhun Catering iş birliğinde mobil aşevi yapıldı.  

 

Gemont A.Ş tarafından gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışarak üretilen tam donanımlı konteyner mutfağın, ekipmanlarını ve mutfak kurulumunu Tarhun Catering firması yaptı. İki gün gibi kısa sürede hazırlanan mobil aşevi bir jeneratör ile birlikte tıra yüklendi.

 

KURU BAKLİYAT VE GIDALAR DA TIRA YÜKLENDİ

 

Başiskele Belediyesi’ne bağışlanan kuru bakliyat ve gıda malzemeleri de Başiskeleli gençler ve belediye personellerinin el birliğiyle tıra yüklendikten sonra mobil aşevi Antakya’ya gönderildi.

 

GÜNDE 1000 KİŞİLİK SICAK YEMEK ÇIKARILACAK

 

Başiskele Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi personellerinin yemekleri yapacağı tam donanımlı konteyner mutfakta günde 1000 kişinin sıcak yemek ihtiyacı karşılanacak.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN FİRMALARA TEŞEKKÜR

 

Mobil aşevi çalışmalarını yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, tam donanımlı konteyner mutfağımızın yapımında emeği olan herkese çok teşekkür ederek yaralarımızı hep birlikte süratle çalışacağız. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.