LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ SAHİLE SOSYAL TESİS YAPIYOR

BAŞİSKELE 05.04.2023 - 11:02, Güncelleme: 05.04.2023 - 11:02
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ SAHİLE SOSYAL TESİS YAPIYOR

Kocaeli’nin en güzel sahillerinden biri olan Başiskele Sahili’ne nezih bir sosyal tesis yapılıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından sahilin balık hali kısmında denize nazır yapılan sosyal tesiste çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte doğaya saygılı, insan odaklı güzel işlere imza atan Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş’nin bir markası olan Antik Köfte’yi ilçeye kazandırıyor. Eşsiz lezzetleri ve kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla uygun fiyatlı tarifesiyle Başiskeleliler’in yeni lezzet durağı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisi, eşsiz manzarasıyla birçok etkinlik ve organizasyona da ev sahipliği yapacak.    420 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP OLACAK   Yaklaşık 800 m² inşaat alanı üzerine inşa edilen sosyal tesisin zemin katı 510 m², 1. katı 840 m², 2. katı 560 m² ve terası 270 m² alandan oluşacak.   Modern tarzda projelendirilen tesisin 100 kişilik kapalı restoran, 150 kişilik açık alan bahçe,  100 kişilik teras, 70 kişilik özel gün ve etkinlikler için toplantı salonu yer alacak.   Kocaeli’nin ve Başiskele’nin yeni gözde mekânı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesis’te çalışmalar süratle devam ederken, tesisin önümüzdeki yaz aylarında vatandaşın hizmetine sunulması planlanıyor.   
Kocaeli’nin en güzel sahillerinden biri olan Başiskele Sahili’ne nezih bir sosyal tesis yapılıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından sahilin balık hali kısmında denize nazır yapılan sosyal tesiste çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte doğaya saygılı, insan odaklı güzel işlere imza atan Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş’nin bir markası olan Antik Köfte’yi ilçeye kazandırıyor. Eşsiz lezzetleri ve kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla uygun fiyatlı tarifesiyle Başiskeleliler’in yeni lezzet durağı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisi, eşsiz manzarasıyla birçok etkinlik ve organizasyona da ev sahipliği yapacak. 

 

420 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP OLACAK

 

Yaklaşık 800 m² inşaat alanı üzerine inşa edilen sosyal tesisin zemin katı 510 m², 1. katı 840 m², 2. katı 560 m² ve terası 270 m² alandan oluşacak.

 

Modern tarzda projelendirilen tesisin 100 kişilik kapalı restoran, 150 kişilik açık alan bahçe,  100 kişilik teras, 70 kişilik özel gün ve etkinlikler için toplantı salonu yer alacak.

 

Kocaeli’nin ve Başiskele’nin yeni gözde mekânı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesis’te çalışmalar süratle devam ederken, tesisin önümüzdeki yaz aylarında vatandaşın hizmetine sunulması planlanıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.