LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE YEŞİLİNE YEŞİL KATMAYA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 07.03.2024 - 13:50, Güncelleme: 07.03.2024 - 13:50
 

BAŞİSKELE YEŞİLİNE YEŞİL KATMAYA DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi, yeşil doğasıyla vatandaşların huzur bulduğu Başiskele’de ağaçlandırma ve yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bahar havasının yaşandığı Başiskele’de park, bahçeler, mesire alanları, millet bahçeleri ve tüm yeşil alanlarda çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Barbaros, Yeşilkent ve Karşıyaka Mahalleleri’nde fidan dikimi, çevre düzenleme, peyzaj, bitkisel toprak tesviyesi ve çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdiler.   Yeşil doğasıyla kendine cezbeden Başiskele’de doğal güzellikler korunurken vatandaşların huzurla dinlenebileceği ve keyifle vakit geçirebileceği yeni yeşil alanlar da oluşturuluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşilkent Mahallesi Sıfır Atık Parkı civarında ve Karşıyaka Mahallesi’nde bitkisel toprak tesviyesi, ağaç dikimi yaptı. Barbaros Mahallesi Selahattin Eyyubi Taziye ve Kültür Evi’nin de çevresine yeni fidanlar dikildi, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapıldı.   Başiskele’de bahar temizliğine de başlayan ekipler, kent genelinde yabani ot temizleme, çim biçme ve mıntıka temizliklerini de tüm hızıyla sürdürüyor.
Başiskele Belediyesi, yeşil doğasıyla vatandaşların huzur bulduğu Başiskele’de ağaçlandırma ve yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bahar havasının yaşandığı Başiskele’de park, bahçeler, mesire alanları, millet bahçeleri ve tüm yeşil alanlarda çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Barbaros, Yeşilkent ve Karşıyaka Mahalleleri’nde fidan dikimi, çevre düzenleme, peyzaj, bitkisel toprak tesviyesi ve çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdiler.

 

Yeşil doğasıyla kendine cezbeden Başiskele’de doğal güzellikler korunurken vatandaşların huzurla dinlenebileceği ve keyifle vakit geçirebileceği yeni yeşil alanlar da oluşturuluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşilkent Mahallesi Sıfır Atık Parkı civarında ve Karşıyaka Mahallesi’nde bitkisel toprak tesviyesi, ağaç dikimi yaptı. Barbaros Mahallesi Selahattin Eyyubi Taziye ve Kültür Evi’nin de çevresine yeni fidanlar dikildi, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

 

Başiskele’de bahar temizliğine de başlayan ekipler, kent genelinde yabani ot temizleme, çim biçme ve mıntıka temizliklerini de tüm hızıyla sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.