LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ASFALT SEFERBERLİĞİNE DEVAM

BAŞİSKELE 08.05.2023 - 15:01, Güncelleme: 08.05.2023 - 15:01
 

BAŞİSKELE'DE ASFALT SEFERBERLİĞİNE DEVAM

Başiskele’de asfalt sezonuna hızlı başlayan Başiskele Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle ve zamanla bozulan yolları boydan boya yeniden asfaltlamaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan plan ve programlar çerçevesinde kent genlinde sıcak asfalt serimi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Asfalt sezonunu 50 bin ton sıcak asfaltla açan Başiskele Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde Levent Kırca Caddesi ve Ezel Sokak’ta asfalt çalışması gerçekleştirdi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmalarla iki yol toplam 800 ton asfalt kullanılarak boydan boya asfaltlandı.   YAYLACIK MAHALLESİ’NDE 7 SOKAK ASFALTLANDI   Havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir asfalt seferberliği gerçekleştirilen Başiskele’de, her bir mahallede çalışmalar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle son olarak Yaylacık Mahallesi’nde 7 sokakta daha asfaltlama çalışması yapıldı. Metin, Kanal, Ulubat, Basra, Kıvılcım, Halilağa ve Ferhan Sokak da 7000 ton asfalt ile boydan boya yenilenerek araç sürücüleri ve yayalar için daha konforlu hale getirildi.   YENİ İMAR YOLLARI AÇILMAYA DEVAM EDİYOR   Daha huzurlu ve yaşanabilir bir kent olarak vatandaşların cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de yeni imara açılan yerlerin yolları da açılmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Döngel Mahallesi Gani Sokak’ta yol açımı ve Damlar Mahallesi Erikli Sokak’ta yol dolgusu çalışmalarını gerçekleştiriyor.   
Başiskele’de asfalt sezonuna hızlı başlayan Başiskele Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle ve zamanla bozulan yolları boydan boya yeniden asfaltlamaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan plan ve programlar çerçevesinde kent genlinde sıcak asfalt serimi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Asfalt sezonunu 50 bin ton sıcak asfaltla açan Başiskele Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde Levent Kırca Caddesi ve Ezel Sokak’ta asfalt çalışması gerçekleştirdi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmalarla iki yol toplam 800 ton asfalt kullanılarak boydan boya asfaltlandı.

 

YAYLACIK MAHALLESİ’NDE 7 SOKAK ASFALTLANDI

 

Havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir asfalt seferberliği gerçekleştirilen Başiskele’de, her bir mahallede çalışmalar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle son olarak Yaylacık Mahallesi’nde 7 sokakta daha asfaltlama çalışması yapıldı. Metin, Kanal, Ulubat, Basra, Kıvılcım, Halilağa ve Ferhan Sokak da 7000 ton asfalt ile boydan boya yenilenerek araç sürücüleri ve yayalar için daha konforlu hale getirildi.

 

YENİ İMAR YOLLARI AÇILMAYA DEVAM EDİYOR

 

Daha huzurlu ve yaşanabilir bir kent olarak vatandaşların cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de yeni imara açılan yerlerin yolları da açılmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Döngel Mahallesi Gani Sokak’ta yol açımı ve Damlar Mahallesi Erikli Sokak’ta yol dolgusu çalışmalarını gerçekleştiriyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.