LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE DOLU DOLU ARA TATİL ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

YAŞAM 22.01.2024 - 11:25, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:25
 

BAŞİSKELE'DE DOLU DOLU ARA TATİL ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

Geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin fiziksel, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sunmaya devam eden Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yarıyıl tatilinde de çocuklara ve gençlere dolu dolu etkinlik takvimi oluşturdu.

EĞLENCELİ VE VERİMLİ TATİL BAŞİSKELE’DE   2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yarıyıl tatiline giren Başiskele'nin âlâ gençleri, çeşitli atölyelerde hem eğlenecek hem de çeşitli şeyler öğrenecekler. Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan Âlâ Mekân’da ve ilçenin dört bir tarafında bulunan gençhanelerde yapılacak atölyelerde öğrenciler, yarıyıl tatilini daha eğlenceli, kaliteli ve verimli geçirecekler.    22 OCAK’TA BAŞLIYOR   Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki çocuklar ve gençlere eğitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Başiskele Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencilerin yanında olarak Başiskele'nin âlâ nesline çocuk atölyeleriyle keyifli, eğlenceli ve verimli bir tatil imkânı sunacak.   22 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve tatil boyunca devam edecek atölyelerde gençlere bilimden sanata, teknolojiden matematiğe, robotik kodlamadan zekâ oyunlarına kadar çeşitli alanlarda eğitimler verilecek.   ÜÇ FARKLI YAŞ GRUBUNA EĞİTİMLER OLACAK   Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere başvurular 444 41 10 ve 0262 341 33 11 numaralı telefondan alınmaya başlandı.
Geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin fiziksel, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sunmaya devam eden Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yarıyıl tatilinde de çocuklara ve gençlere dolu dolu etkinlik takvimi oluşturdu.

EĞLENCELİ VE VERİMLİ TATİL BAŞİSKELE’DE

 

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yarıyıl tatiline giren Başiskele'nin âlâ gençleri, çeşitli atölyelerde hem eğlenecek hem de çeşitli şeyler öğrenecekler. Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan Âlâ Mekân’da ve ilçenin dört bir tarafında bulunan gençhanelerde yapılacak atölyelerde öğrenciler, yarıyıl tatilini daha eğlenceli, kaliteli ve verimli geçirecekler. 

 

22 OCAK’TA BAŞLIYOR

 

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki çocuklar ve gençlere eğitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Başiskele Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencilerin yanında olarak Başiskele'nin âlâ nesline çocuk atölyeleriyle keyifli, eğlenceli ve verimli bir tatil imkânı sunacak.

 

22 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve tatil boyunca devam edecek atölyelerde gençlere bilimden sanata, teknolojiden matematiğe, robotik kodlamadan zekâ oyunlarına kadar çeşitli alanlarda eğitimler verilecek.

 

ÜÇ FARKLI YAŞ GRUBUNA EĞİTİMLER OLACAK

 

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere başvurular 444 41 10 ve 0262 341 33 11 numaralı telefondan alınmaya başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.