LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DEN HATAY'A İŞ MAKİNELERİ VE TEKNİK EKİP DESTEĞİ

BAŞİSKELE 08.02.2023 - 13:23, Güncelleme: 08.02.2023 - 13:23
 

BAŞİSKELE'DEN HATAY'A İŞ MAKİNELERİ VE TEKNİK EKİP DESTEĞİ

Başiskele Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor.

Belediye ve halk olarak Başiskele’den deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere 5 TIR dolusu yaşam malzemeleri gönderen Başiskele Belediyesi, Hatay’da arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sunmak için de bölgeye iş makineleri ve uzman teknik ekip gönderdi.   Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından insani yardım ve destek için seferber olan Başiskele Belediyesi,  6 iş makinesi, 2 kamyon, 1 çöp kamyonu ve 1 panelvan zabıta aracıyla birlikte 15 kişilik uzman teknik ekibi bölgeye sevk etti.   ANTAKYA’DA MİNİ BELEDİYE KURULACAK   Başiskele Belediyesi, Kocaeli Valiliği’nin talimatıyla Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da mini bir belediye kurarak kriz merkezi oluşturacak. Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir koordinesinde belediye personelleri hem arama kurtarma çalışmalarına destek verecek hem de belediyecilik hizmetlerini Antakya’da sürdürecek.   --
Başiskele Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor.

Belediye ve halk olarak Başiskele’den deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere 5 TIR dolusu yaşam malzemeleri gönderen Başiskele Belediyesi, Hatay’da arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sunmak için de bölgeye iş makineleri ve uzman teknik ekip gönderdi.

 

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından insani yardım ve destek için seferber olan Başiskele Belediyesi,  6 iş makinesi, 2 kamyon, 1 çöp kamyonu ve 1 panelvan zabıta aracıyla birlikte 15 kişilik uzman teknik ekibi bölgeye sevk etti.

 

ANTAKYA’DA MİNİ BELEDİYE KURULACAK

 

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Valiliği’nin talimatıyla Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da mini bir belediye kurarak kriz merkezi oluşturacak. Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir koordinesinde belediye personelleri hem arama kurtarma çalışmalarına destek verecek hem de belediyecilik hizmetlerini Antakya’da sürdürecek.  

--

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.