LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'NİN YENİ PARKLARI GÖZ DOLDURUYOR

BAŞİSKELE 11.04.2023 - 10:24, Güncelleme: 11.04.2023 - 10:24
 

BAŞİSKELE'NİN YENİ PARKLARI GÖZ DOLDURUYOR

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun ve spor alanları oluşturmaya ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin her bir mahallesine ihtiyaçlar doğrultusunda çocuk oyun parkları, spor alanları ve sosyal alanlar oluşturuyor. Bu kapsamda son olarak Başiskele Belediyesi ekiplerince Doğantepe Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde spor alanı, çocuk oyun parkı ve yeşil alan oluşturdu.   YAKLAŞIK 1000 METREKARE   Doğantepe Mahallesi’nin doğal güzelliklerine uygun, doğaya saygılı ve insan odaklı çalışmalarla yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine yapılan park göz doldurdu. İki kademeden oluşan sosyal alanın alt kademesinde 1 adet 15x30 metre genişliğinde futbol sahası bulunuyor. Üst kademede ise 1 adet çocuk oyun grubu, kameriyeler, piknik masaları ve banklar yer alıyor.     MAHALLELİNİN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK   Başiskele’de 7’den 77’ye her bir vatandaşın ihtiyacına göre hizmetleri ayağına götüren Başiskele Belediyesi, Doğantepe Mahallesi sakinlerinin yeni cazibe merkezi olacak yeni modern parkı bahar aylarının başlamasıyla birlikte vatandaşın hizmetine sundu.   KURS MERKEZİ DE YAPILIYOR   Doğantepe Mahallesi sakinlerinin hayat boyu öğrenme programlarından daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi için park alanı içerisine kurs merkezi de yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kur merkezi binasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.   YENİLEME ÇALIŞMALARI   Başiskele’nin dört bir köşesinde hali hazırda kullanılan, zamanla eskiyen ve tehlike arz eden parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince aralıksız yapılmaya devam ediyor. Yenileme çalışmalarıyla çocuklar başta olmak üzere tüm Başiskeleliler bahar ve yaz aylarının keyfini doyasıya yaşayacak.
Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun ve spor alanları oluşturmaya ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin her bir mahallesine ihtiyaçlar doğrultusunda çocuk oyun parkları, spor alanları ve sosyal alanlar oluşturuyor. Bu kapsamda son olarak Başiskele Belediyesi ekiplerince Doğantepe Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde spor alanı, çocuk oyun parkı ve yeşil alan oluşturdu.

 

YAKLAŞIK 1000 METREKARE

 

Doğantepe Mahallesi’nin doğal güzelliklerine uygun, doğaya saygılı ve insan odaklı çalışmalarla yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine yapılan park göz doldurdu. İki kademeden oluşan sosyal alanın alt kademesinde 1 adet 15x30 metre genişliğinde futbol sahası bulunuyor. Üst kademede ise 1 adet çocuk oyun grubu, kameriyeler, piknik masaları ve banklar yer alıyor.  

 

MAHALLELİNİN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

 

Başiskele’de 7’den 77’ye her bir vatandaşın ihtiyacına göre hizmetleri ayağına götüren Başiskele Belediyesi, Doğantepe Mahallesi sakinlerinin yeni cazibe merkezi olacak yeni modern parkı bahar aylarının başlamasıyla birlikte vatandaşın hizmetine sundu.

 

KURS MERKEZİ DE YAPILIYOR

 

Doğantepe Mahallesi sakinlerinin hayat boyu öğrenme programlarından daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi için park alanı içerisine kurs merkezi de yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kur merkezi binasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

YENİLEME ÇALIŞMALARI

 

Başiskele’nin dört bir köşesinde hali hazırda kullanılan, zamanla eskiyen ve tehlike arz eden parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince aralıksız yapılmaya devam ediyor. Yenileme çalışmalarıyla çocuklar başta olmak üzere tüm Başiskeleliler bahar ve yaz aylarının keyfini doyasıya yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.